新會員登記
搜索
樓主: 貓妖

情感分享part2(感激遇見)~

頭像被屏蔽
個劇情發展成點呀.?
頭像被屏蔽
我都無拍瞿..原來這麼勁
ar_ta 發表於 28-1-2012 11:19
我對拍罌.........
或許是誤解, 總是覺得是追女聖物.....個個男人必有個看門口 ...

我無喎{:6_324:}
好睇過愛情劇 {:6_327:}
我都冇拍嬰喎!是有聽聞追女仔機好的。
兄你時常都在最高潮的地方就停下來,真係{:6_300:}
我下次又試下學你寫下自已的故事先!看看有多少人會為我而流下感動的眼淚!{:6_322:}

我都冇呀{:6_320:}
rr1628rr 發表於 28-1-2012 21:17
我都冇拍嬰喎!是有聽聞追女仔機好的。
兄你時常都在最高潮的地方就停下來,真係
我下次又試下 ...

師兄~支持你
唔好諗咁多喇~快d寫愛情故事{:6_314:}{:6_314:}
咁每日都有唔同劇追緊嘛~{:6_317:}
ar_ta 發表於 28-1-2012 23:15
師兄~支持你
唔好諗咁多喇~快d寫愛情故事
咁每日都有唔同劇追緊嘛~ ...

我文筆唔好!我說說笑而已,因為要學兄這樣把事情寫出來是很難。當然這是對我而言!
感情事要寫出來真的很難,要回憶是苦事。有句老舊的話:不想記憶、希望能忙記。我只可以說我永遠不會忙記早上起床對著鏡子刷牙時,邊刷邊流淚的日子。不說我的了。希望快點看到樓主寫下去的文字吧!
rr1628rr 發表於 28-1-2012 23:30
我文筆唔好!我說說笑而已,因為要學兄這樣把事情寫出來是很難。當然這是對我而言!
感情事要寫出來真 ...

師兄,寫啦,支持你呀{:6_327:}