新會員登記
搜索
查看: 836|回復: 5

[求教] 希望大家幫忙.睇下認唔認識.應該真定假

因為小弟好多年都無帶牌
只帶住D聖物
近日聖物突破係無壓無跌情況下裂左
D花油漏哂出黎 本身入面既金粉都好平衡
見到佢沉哂底

所以我見咁 會唔會係時候帶番牌
因為今年好黑仔 工作 感情 好多方面
屋企人又好不幸入醫

牌買左放左好多年 都唔記得係咩年份
真定假又真係唔係好知
希望大家幫下眼

先送上裂左既比大家睇下 IMG_6805.JPG IMG_6812.JPEG
------------------------------
IMG_6824.JPEG IMG_6825.JPEG
-------------------
IMG_6820.JPEG IMG_6821.JPEG
----------------------------------
IMG_6822.JPEG IMG_6823.JPEG
--------------------------------
1.JPEG 2.JPEG
IMG_6827.JPEG IMG_6828.JPEG
回復

頭像被屏蔽
蝴蝶牌和有油嘅牌, 我唔建議配帶,我自己亦都冇帶。
回復 贊好 反對

多謝分享,師兄又不妨可以考慮一下,供請一些大致口碑不錯,但供金親民的聖物,即大家常說 “性價比高” 的聖物,未嘗不是一個好選擇呀.
回復 贊好 反對

學習 學習
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 9-3-2019 14:27
多謝分享,師兄又不妨可以考慮一下,供請一些大致口碑不錯,但供金親民的聖物,即大家常說 “性價比高” 的 ...

師兄有無介紹 因為好多年無接觸 唔熟行情 又怕比人呃
邊到請會好D?
依家份工幾需要靠把口 同埋 感情好鬼差
有邊樣推介依兩方面 應該邊到請好 仲有請咩牌?
坤平 祟笛 阿佔豐
口才 感情 兩樣一齊帶邊隻好?
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 9-3-2019 13:00
蝴蝶牌和有油嘅牌, 我唔建議配帶,我自己亦都冇帶。

依個我記得好似係和尚野黎
咩蛇爪果D 我記我好似係正野黎
不過都裂左囉 都無得再帶
回復 贊好 反對