新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[佛壇] 魯史初壇

小蒙恬 發表於 22-1-2012 21:42
我建議組職一個路史會有空就分享下心得

好提議!
我呢d新手好需要跟各位師兄多多學習
ar_ta 發表於 22-1-2012 22:32
因為佢知我好急切需要,所以加埋符布幫幫我
呢尊大佬真是感應良好,我會好好供奉 ...

威哥收埋好多好野呀{:6_338:}佢都知我有需要架{:6_332:}就是不肯拿出來{:6_329:}所以我話佢對你真好{:6_296:}
一步一步嚟,等媽媽接受到再放其他野.
我哋尋日去到九龍城係唔想走又乜都想買{:6_296:}
個壇好正呀! {:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
魯士大哥!!!!神通廣大!!!!{:6_327:}
羅拉 發表於 22-1-2012 23:28
一步一步嚟,等媽媽接受到再放其他野.
我哋尋日去到九龍城係唔想走又乜都想買
...

係呀~我見好多符布都好靚, 好想用相架掛在家........
依家唯有希望各神佛幫幫手, 各方面順境時, 家人就會知我唔係迷信了

果日時間唔夠, 行唔晒, 未諗清楚點整靚個壇....
當整得美觀d, 家人睇得舒服, 佢地坐得更舒服

多謝師兄~
只係初壇.....仍需學習及改善
ar_ta 發表於 23-1-2012 15:01
係呀~我見好多符布都好靚, 好想用相架掛在家........
依家唯有希望各神佛幫幫手, 各方面順境時, 家人就會 ...

最緊要上咗位先,慢慢再嚟,我到依家都仲揾野佈置到靚靚

同意呀{:6_327:}
Ta姐,個壇睇落好ok呀,掂架喇,實有好運行