新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[佛壇] 魯史初壇

白色都ok唔係就做牆紙或牆布或一分木板,另外嗰魯仕係你間屋住得唔差woo,ta 姊
個壇設計得好有心思,正!{:6_327:}
{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}{:6_327:}
我都觉得背後应加块符布好{:6_338:}
tsui.billy 發表於 22-1-2012 15:18
白色都ok唔係就做牆紙或牆布或一分木板,另外嗰魯仕係你間屋住得唔差woo,ta 姊
...

謝謝師兄! 希望大佬like我呢到喇~{:6_317:}
好~等我物色下牆紙, 希望搵到靚靚符布就更加very good喇~{:6_314:}
一條龍 發表於 22-1-2012 15:23
個壇設計得好有心思,正!

謝謝師兄
但空間有限, 好多野都放唔到{:6_318:}
小蒙恬 發表於 22-1-2012 17:29
我都觉得背後应加块符布好

係呀~我都覺
威兄送左張俾我, 但媽媽見到過嚇親佢{:6_318:}
所以都要點時間去物色...{:6_312:}
ar_ta 發表於 22-1-2012 21:18
係呀~我都覺
威兄送左張俾我, 但媽媽見到過嚇親佢
所以都要點時間去物色... ...

威哥待你真好{:6_327:}他就未有送過比我{:6_335:}你這尊路史我都很喜歡的{:6_320:}最後都落在你家{:6_327:}可惜我沒有地方{:6_321:}{:6_321:}威哥我都要{:6_300:}威哥大細超{:6_321:}
ar_ta 發表於 22-1-2012 21:18
係呀~我都覺
威兄送左張俾我, 但媽媽見到過嚇親佢
所以都要點時間去物色... ...

我建議組職一個路史會{:6_338:}有空就分享下心得{:6_317:}
頭像被屏蔽
thanks for sharing..this is good{:1_1:}