新會員登記
搜索
查看: 7622|回復: 22

[討論] 急急急問...復合的佛牌!!!

睇到INCOOL ..想問是陰牌嗎>>??

如想復合..有咩牌係最快最靈驗的??

其實最好係順其自然,免強冇幸福

評分

查看全部評分

/...
其實沒有一些牌是可以複合的,有時候感情事,神,佛都未必可以幫到你,只有慢慢來,是你的就是你,師姊
禾合有好多野要佩合,順住去啦,信你信既神,交比佢,佢幫到一定幫
同意樓上幾位師兄所講!另外小弟認為每人的命,誰也改不了.神佛只可助我們事情發展得更順更好,但是運尚且能改,命卻決不會變!相信自己所堅信的神給我們的助力,最後便看閣下命中所定了.......可能日後你看淡此時,你便理解,神給我們所有的,便是最好的了.

評分

查看全部評分

可以用亞贊拔擴的額甩肯綁心符管或亞贊方骨灰牌,我有些朋友用過好work,或者用亞贊磨tag嘅聖物都唔錯,不過都要視每單case的情況而定,盡人事吧,話句唔好聽嘅,有不幸患上不治之症,你都會睇多幾個醫生,不會這麼輕易放棄吧。

評分

查看全部評分

chowun 發表於 22-1-2012 13:21
可以用亞贊拔擴的額甩肯綁心符管或亞贊方骨灰牌,我有些朋友用過好work,或者用亞贊磨tag嘅聖物都唔錯,不過 ...

我都聽聞ac白擴支亞拉肯特括用法把對方姓名加八字放入特括中再配合咒語 再貼肉跟身配帶 7日內會情況改善,但能否復合真係好睇自己做化,亞贊方許願都十分了得 。兩款聖物都十分推介 但都係個句 要復合先了解問題結構性 如果聖物幫左你 但結構性問題無解決 結果只會大家辛苦