新會員登記
搜索
樓主: natalielau

[求教] 第一次帶四面神佛牌~

{:6_330:}{:6_330:}
{:6_330:}{:6_330:}
{:6_327:}  我都係初戴佛牌, 戴的不是四面神 , 不過多謝師兄一問... 我又能夠睇到各位師兄意見 上多一堂!   故小弟留個言來支持一下!

補充內容 (16-1-2012 18:46):
補一補充...多謝師姐一問先岩! sorry

你有野想知,開post就可以,我{:6_327:}地知既一定答
放鬆一點師姐我以前戴牌也有這頭暈情況,我也要時間去識應一下,慢慢你會感受到四面神的神力{:6_327:}
如有問題我地會解答
vespawai 發表於 16-1-2012 18:01
你有野想知,開post就可以,我地知既一定答

多謝威師兄! 多多指教!
我是女的~不是師兄呀!!!
我係琴日先開始帶~我琴日回到家再誠心祈求~~
今日就已經實現了~~

唔該你地每一個幫我解答我GA問題呀~THZ~~

評分

查看全部評分

natalielau 發表於 17-1-2012 00:38
我是女的~不是師兄呀!!!
我係琴日先開始帶~我琴日回到家再誠心祈求~~
今日就已經實現了~~

你有成願就恭喜你了,那要還願了!師姊{:6_337:}
恭喜哂{:6_342:}成左願記得要還願呀{:6_293:}
所以邊個話龍婆key係工廠牌{:6_326:}好多師兄師姐帶龍婆key都有效果