新會員登記
搜索
查看: 5082|回復: 30

[必打] 終於請到一路都好想請既龍婆多珍寶二

一路都想請個必打。。。可惜有壇友放既時候銀兩唔夠,宜家脫離打工仔開始做小生意,終於有銀兩可以請到心頭好,馬上wechat權師兄,第二收到相同報價,滿意即刻pay。另外有個品相好完美既朱古力肉。。價錢差2倍幾,放棄了。由於無卡用多兩星期去沙馬供出卡,等到條頸都長埋,上圖

另外想問咁多位師兄,金殼上個圈系密口,大家一般系剪開定加多一個扣上去?

金圈剪唔剪?

金圈剪唔剪?

請唔起既朱古力肉

請唔起既朱古力肉

請唔起既朱古力肉

請唔起既朱古力肉

評分

查看全部評分

回復

thanks for sharing
回復 贊好 反對

大嬴家 發表於 30-9-2018 01:06

想問師兄上邊個圈剪唔剪?
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

多謝分享,有時想找心儀聖物真如大海撈針,能找到有信譽有實力的師兄幫忙就可省時省力.
有冇再細心睇過個圈,係咪真係埋口㗎?我覺得應該係開口,一個加一個上去應該唔啱方向,例如普通 M 字扣頸鏈,個環同聖物個圈都是打橫,中間一個直圈就方向剛好,如果再加多個,聖物咪變左打橫?
恭喜找到心儀聖物.
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 30-9-2018 11:03
多謝分享,有時想找心儀聖物真如大海撈針,能找到有信譽有實力的師兄幫忙就可省時省力.
有冇再細心睇過個圈 ...

真系埋口,最後問左師兄都系剪開,搵到心頭好真系好開心
回復 贊好 反對

henrylui 發表於 30-9-2018 13:11
真系埋口,最後問左師兄都系剪開,搵到心頭好真系好開心

咁就真係要剪開,不過如果係我戴,我就寧願慢慢用鉗扭開個 M 字扣,穿佢入去,咁靚唔捨得剪.
回復 贊好 反對

好牌
回復 贊好 反對

感謝無私分享
回復 贊好 反對