新會員登記
搜索
查看: 3190|回復: 15

派更也一期請得過嗎

問一問各位師兄,派更也一期請得過嗎
回復

多謝提問. 師兄覺得呢?
回復 贊好 反對

只知好多人追捧,請唔請得過就要師兄試過先知了
回復 贊好 反對

Depends on you, if you think the price is affordable for you then go for it.
but ultimately you need to know the history and the maker's intention first.

And the amulet only for remind you buddha's dharma and blessing.

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

派更也我未試過 答你唔到
回復 贊好 反對

合眼緣就請吧
請完後最好不要再請佛牌了,因為派更也助緣力已經不錯
用請佛牌的錢多布施幫助有需要的人
種個善因 花時間進修 執靚自己外觀  來得更實際
回復 贊好 反對

請啦請啦
回復 贊好 反對

派更也一期絕對係好牌,但唔係人人都可以夾到!

師兄供請之前可以留意這點
回復 贊好 反對

只可以話係一塊好牌,但僅記牌只係助力,凡事都需靠自己.
回復 贊好 反對

BlackPower 發表於 24-8-2018 17:46
Depends on you, if you think the price is affordable for you then go for it.
but ultimately you need ...

完美解答
100分既答案
回復 贊好 反對