新會員登記
搜索
樓主: Merlion_L

帶著周冠浸蘭2561四面神去長洲

Kenji 發表於 23-7-2018 21:56
你加多支金符管試下,包你返唔到轉頭。我估!

金符管難唔難搵架?
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 23-7-2018 21:59
金符管難唔難搵架?

我現在要揾,當然難上加難,但換了是Merlion_L兄你要揾,就話都無咁易,分別在於我只是一個窮燃,而你是一個有錢人,有錢有女,世界就是那麼不公平,我也只可認命了。
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 23-7-2018 22:18
我現在要揾,當然難上加難,但換了是Merlion_L兄你要揾,就話都無咁易,分別在於我只是一個窮燃,而你是 ...

處事低調的人,往往係最富足的!
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 24-7-2018 08:44
處事低調的人,往往係最富足的!

Merlion_L兄,你又說對了!

處事高調的人,往往係最貧困的!

回復 贊好 反對

Kenji 發表於 23-7-2018 19:15
9 UP都要睇人,這方面我都非常認同。

其實呢塊四面神有幾好,真係要試過才知道,黃金版一定係最好啦!可 ...

龍婆浸蘭 2560菱形四面神的確是有些驚喜, 我都吾止一次聽人說帶這塊四面神帶得吾錯, 如果 Kenji兄有閒錢, 不妨考慮下師父 2546 第一期四面神, 現在有屈淺做鑑證, 請到假牌的機會低好多了 而這小方塊四面神, 在個性上會和菱形版的有點不同, Kenji兄不妨將這四百年舊金屬製成的四面神和同質的 2560 柏猜一起佩帶, 可能會俾到另一種驚喜你呢 師父 2561 的四面神心臟符管黃金版吾使多講了, 除非和四面神吾夾

請問 Kenji兄是第一次佩帶象神嗎
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 23-7-2018 15:58
但我都係覺得比多DD要61版比較好

這點將來你會明白的了, e + 我被勒令收爹
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 23-7-2018 16:00
唔係21/888咩? 我記錯左??

算 la, 我要自我收皮了
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 24-7-2018 14:04
這點將來你會明白的了, e + 我被勒令收爹

咁唔講啦....
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 24-7-2018 14:02
龍婆浸蘭 2560菱形四面神的確是有些驚喜, 我都吾止一次聽人說帶這塊四面神帶得吾錯, 如果 Kenji兄有閒錢, ...

我早幾日已供請左一塊一期九寶銅版本了,一期銀版真心太貴了,財力不夠,已經放棄了!

88版要問吓個牌商還有沒有,不過既然牛兄已收口了,我都收皮去了,我好怕最後錢就人地賺,屎就留返我地食,我上次已經食得好飽了,我今次打死都唔再食。

呢次如果要再食,食完我一定嗌「好味」。
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 24-7-2018 14:02
龍婆浸蘭 2560菱形四面神的確是有些驚喜, 我都吾止一次聽人說帶這塊四面神帶得吾錯, 如果 Kenji兄有閒錢, ...

牛兄,我是第一次帶象神。

終之戴後黑仔就沒有,不過做起事來總是未能得心應手,此終好像欠缺些甚麼似的,我也只能説象頭雖好,但可能也雖要綠葉扶持,希望在不久嘅將來,可以幫象頭找到那幾片綠葉啦!

此終每塊牌也有它的個性,我們只能用心去觀察它。
回復 贊好 反對