新會員登記
搜索
查看: 4186|回復: 14

新手一問 女仔可以戴坤平嘛?

第一次喺度發言 有咩不足請多包涵
小妹最近翻新工 想識多啲朋友仔 人緣好啲 俾人錫下 又想做事順心如意️
睇岩咗幾塊佛牌
分別係
坤平 (最鍾意)
蝴蝶+九尾 (由於覺得係商業牌 所以放棄咗念頭)
人緣鳥法戒 (阿贊白礦師傅既 但係少啲材料 唔知功效會唔會無佛牌咁有用)

其實我預算真係唔高 得$6/700左右
坤平其實係最鍾意 但係個個都講到淨係得男仔岩戴咁
回復

可以啊,不過蝴蝶九尾果d就算啦,望多眼都曬氣,唔好話請,戴坤平女仔唔係話唔得,我太太都有戴坤平,建議樓主都係搵一d大德高憎造既牌來佩戴吧
回復 贊好 反對

能知道蝴蝶和狐仙商業牌已好好,記得一定不要入手

以小弟帶牌的經驗,其實佛牌也不分男女,例如也有見過男人帶女皇佛,所以睇中邊牌就去啦,只要係好師父就好
回復 贊好 反對

女仔可以試下帶小模的坤平!
回復 贊好 反對

祝師姐能持到心儀的聖物.
回復 贊好 反對

祝師姐能持到心儀的聖物.
回復 贊好 反對

唔關事嫁!唔係話男係先可以戴坤平
我自己都有戴坤平嫁,其實聖物就冇分男定女先可以戴既

同埋九尾咁商業既就唔好戴啦 而家新個d蝴蝶都係做到好商業

你都可以試下係unite呢到結緣嫁
回復 贊好 反對

如果預七百多少少可以留意下龍婆屯2495坤平or公切仲坤平,前者有派古曼粉後者無,希望幫到你工作啦~(利申我都係新人)
回復 贊好 反對

龍婆屯 性價比較高。
回復 贊好 反對

師姐請小心 Unite 已經禁止有關阿贊白礦的討論
回復 贊好 反對