新會員登記
搜索
查看: 76978|回復: 1443

2012•1•5星期四去拜訪亞贊刺符聚會(暫定)

{:6_330:}

補充內容 (29-12-2011 22:04):
最好帶備封隨心嘅利是,因為師傅隨時有嘢送

補充內容 (29-12-2011 22:13):
是次聚會目的:1)希望大家有一次緊密交流,認識大家
                          2)交流佛牌/佛學知識
                          3)當然係搵亞贊刺符、祈福啦

補充內容 (29-12-2011 22:15):
有關時間:預計4點開始,無須集合,上面等

補充內容 (29-12-2011 22:18):
申報:本人無任何利益衝突,純粹大家自願性質,開開心心玩返日啫

補充內容 (29-12-2011 22:26):
其他:有加插環節或意見鼓勵提出,希望大家有共識同埋當日可以開開心心聚吓,發揮一下我地unite開心,輕鬆,正面嘅精神

補充內容 (29-12-2011 23:24):
其他2:有興趣的師兄師姐幫手留個帖,唔好俾佢沉,希望多d人見到個帖,有興趣參與下

評分

查看全部評分

初步下星期四拜訪亞贊sa wan dum dee,睇下大家有無興趣,時間1600hrs開始,順便當係我地壇一次小聚會,多謝支持,如有節目加插,不妨提出討論
我去... ...{:6_326:}
師兄!我也想去,但我星期四就正正四點沒空!之前或之後也有空,就正正是四點至五點沒空呢
rr1628rr 發表於 29-12-2011 21:57
師兄!我也想去,但我星期四就正正四點沒空!之前或之後也有空,就正正是四點至五點沒空呢 ...

4點開始啫,你可晏d上無問題,無咁快走
ok!那我到時給你電話吧!看看你們在那裡!謝謝!
各位最好準備一封隨心嘅利是,因為師傅隨時送嘢俾大家
kei225 發表於 29-12-2011 22:02
各位最好準備一封隨心嘅利是,因為師傅隨時送嘢俾大家

咁要靠基哥發功喇{:6_337:}
我應該遲少少到{:6_326:}