新會員登記
搜索
樓主: Merlion_L

我的佛牌與寵物 (5)

kbkb88 發表於 14-6-2018 18:55
咁又岩, 現實社會就係咁
韓國妹都見到, 咁勁...你又見唔見到先?

我睇得 av 多, 邊有可能見到吖 可惜韓國人d 英文水平同o架仔一樣咁屎, 問吾到個韓妹係天生有咁嘅能力定係后天修法得來 個韓妹見到后很喜歡這尊柏猜, 不過一問價錢, 個牌商話見佢好吾捨得咁放番低走人
回復 贊好 反對

咁個牌商應該比個優惠價人麻

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 15-6-2018 22:06
咁個牌商應該比個優惠價人麻

個牌商見這位韓妹咁神奇, 算有緣吧, 都只係開一萬泰銖多dd o架咋, 但對於韓國人來講, 無嘢呀, 用三十幾四十萬韓圜來請尊豆鼓大dd 嘅佛像, it is impossible, 幾鍾意都係咁話 又係嘅, 人地韓星韓劇能夠紅遍世界, 靠你泰國d 什麼人緣至尊咩; 三叔手機全球銷量仍保持前二位, 吾通要拜得多四面神象神先成功咩
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 19-6-2018 14:59
個牌商見這位韓妹咁神奇, 算有緣吧, 都只係開一萬泰銖多dd o架咋, 但對於韓國人來講, 無嘢呀, 用三十幾四 ...

即係緣份還未到。未又係個句佛牌係助力,你有運加努力冇佛牌都可成功
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 20-6-2018 12:25
即係緣份還未到。未又係個句佛牌係助力,你有運加努力冇佛牌都可成功

可能由於韓國是偏寒之地吧, d 人民比較重實幹, 除了泰國佛牌, 我地中國人鬼咁信嘅什麼風水啊, 算命啊, 求神問卜啊......韓國吾係話無 e d 嘢, 但就無中國人咁沉迷和普遍
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 21-6-2018 14:25
可能由於韓國是偏寒之地吧, d 人民比較重實幹, 除了泰國佛牌, 我地中國人鬼咁信嘅什麼風水啊, 算命啊, 求 ...

人地國情我就冇咩了解,風水我都幾信,其實都好科學
回復 贊好 反對

好大隻!又幾得意wor

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

hannah 發表於 24-6-2018 01:37
好大隻!又幾得意wor

佢好食好住,當然大隻啦

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對