新會員登記
搜索
樓主: Merlion_L

係真?係假?我的一塊爭議之坤平牌

Kenji 發表於 10-7-2018 02:10
呵呵!向象象許左願囉!

正在靜待吸水中。

Kenji兄, 有疑慮就不要請了, 龍婆浸蘭一期四面神真品不便宜啊 (頂, 幾時出得番公仔呀 >.<)

可能真係物以類聚, 我身邊+週邊聽番來的個案, 帶 龍婆浸蘭四面神(大部份係一期)后如何翻身/致富/工作順利就一大堆, 會黑仔嘅真係未聽過, 不過凡事總有例外, 正如我好少聽過有人帶 龍婆了財龜會黑仔, 最多覺得無料到, 但週邊就有一個個案帶財龜可以黑足二個月嘅, 認真搔哂頭!!
回復 贊好 反對

牛兄,講起財龜,我上年請左都好似都冇戴過,出面市價36波你和37熟濟都貴,unite近期都比較少人出讓這兩款版本,有機會都要拿出來,試一下是不是如聽聞中那麼利害。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

講起翻身,早兩年多前學人做生意,點知一係唔搞,一搞差D翻唔到身,那時我也只是單戴百日坤平三色金屬版本大半年,日日戴住佢,我只會想明天會更好,船到橋頭自然直,儍吓!儍吓!又捱過去!

早兩年多前我仲係窮燃一名,請唔起貴牌,所以一千幾百嘅牌都戴好耐,半年之後我就改戴派嬌天藍肉金符管,這個改變都算大,天藍肉金符管招財效果,我覺得都掂架,人緣也都不錯,但我覺得人緣方面不及龍婆碧納幸運星加天眼強,我只能說碧納師傅幸運星加天眼,是我這兩年多來試過最強嘅人緣組合。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

Kenji 發表於 10-7-2018 16:39
牛兄,講起財龜,我上年請左都好似都冇戴過,出面市價36波你和37熟濟都貴,unite近期都比較少人出讓這兩 ...

啊, 原來 Kenji兄帶過派嬌天藍肉金符管版o架, 無錯, 派嬌金符管版招財效果有人怎至覺得好過派更也呢 ^^ (吾好俾 Rambo兄見到)

係呀, 近期波你升到癲咗, 很期待 Kenji兄的佩帶分享呢 O_O
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 11-7-2018 14:35
啊, 原來 Kenji兄帶過派嬌天藍肉金符管版o架, 無錯, 派嬌金符管版招財效果有人怎至覺得好過派更也呢 ^^ ( ...

現在36波你個價真是嚇死我,一問之下,原來已經那麼貴了,現在變左神「價」龜了。

論兩者坤平招財效果,我也不會作出比較,因為兩者戴後感覺是完全不一樣的,但坤平絕對不是我戴得最好的,可能因接觸多了不同的佛牌,有了比較或因其他原因,可以戴到像Rambo師兄一樣效果的人,我相信會是出奇地少!

終之佛牌只能不斷地嘗試,正所謂唔試唔知時運高,唔試唔知身體好,可能係,或者係,應該係,我都唔知係唔係!
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 10-7-2018 16:39
牛兄,講起財龜,我上年請左都好似都冇戴過,出面市價36波你和37熟濟都貴,unite近期都比較少人出讓這兩 ...

Kenji兄咁話,我應該都試帶下我塊派嬌白玉肉金符管!
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 23-7-2018 21:30
Kenji兄咁話,我應該都試帶下我塊派嬌白玉肉金符管!

Merlion_L兄,我已經係出左名嘅Unite 9UP王,我講野你都敢信,希望你唔會中伏啦!
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 23-7-2018 21:50
Merlion_L兄,我已經係出左名嘅Unite 9UP王,我講野你都敢信,希望你唔會中伏啦! ...

唔怕,借你那句:「正所謂唔試唔知時運高,唔試唔知身體好」
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 23-7-2018 21:53
唔怕,借你那句:「正所謂唔試唔知時運高,唔試唔知身體好」

但你好似睇漏左後面個句,「可能係,或者係,應該係,我都唔知係唔係!」

白玉金符我就未試過,我身邊也沒有人供請過,期待Merlion_L兄你的report.
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 23-7-2018 20:46
現在36波你個價真是嚇死我,一問之下,原來已經那麼貴了,現在變左神「價」龜了。

論兩者坤平招財效果, ...

信念的力量可以好大的, 可以吾係都變做係 Rambo兄對 阿贊 Jun 和派更也的信服, 是很大的助緣呢 Same, 有人將 龍婆浸蘭的 2560 柏猜配派更也一齊帶, 效果很好喎
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 24-7-2018 14:14
信念的力量可以好大的, 可以吾係都變做係  Rambo兄對 阿贊 Jun 和派更也的信服, 是很大的助緣呢 ...

信念力量這點我絕對讚同。

派更也我對它認識很有限,終之其他師兄戴得好,我們只需要祝福他,當然揾到的,可以請食飯就更好啦!

回復 贊好 反對