新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[刺符/法事] 給自己最好的聖誕禮物~我又刺符呀^0^

經過今日, 我覺得同師傅溝通好是很重要!!!
雖然精美的圖片是吸引, 但刺在身, 尤其我地是無色的, 功能才是重要!! 話晒刺多一個, 就少一個部份下次刺嘛~{:6_337:}
真係寧願問多句, 係咪自己最想要既野, 就算溝通不是很順暢, 最多加d單字及身體語言, 了解左先去刺, 希望大家都刺岩自己最想要的, 新一年個個心想事成{:6_315:}
ar_ta 發表於 27-12-2011 23:57
謝謝師兄~
你都係喔

大家咁話{:6_294:}
ar_ta 發表於 27-12-2011 23:36
係呀~之前有本咩講去泰國拜廟拜佛既旅遊書......
突然想起, 好彩用得著 ...

最有用都係教泰文果幾頁{:6_303:}
ar_ta 發表於 27-12-2011 23:45
上次送左符通, 本來老闆叫師傅用白布畫上巴拉結那個刺符圖案給我...
可是....當時什麼布都沒有

咁咪同某位師父同你講o既差唔多囉
"d衰運好快走"
el8840696 發表於 28-12-2011 00:07
最有用都係教泰文果幾頁

其實都唔係完全有用架~
上次拎去俾個泰翻譯睇, 話佢有d都唔係咁講{:6_322:}

唔.....其它有d都有用既...我指泰文地址(廟)
其它真係睇唔睇都罷(尤其請佢自己既事蹟){:6_298:}
el8840696 發表於 28-12-2011 00:12
咁咪同某位師父同你講o既差唔多囉
"d衰運好快走"

師兄你真係好記性{:6_327:}
其實有幾個都係咁講....都唔知係咪真...
"運氣慢慢好"~都係d籠統說話{:6_321:}
ar_ta 發表於 28-12-2011 00:25
其實都唔係完全有用架~
上次拎去俾個泰翻譯睇, 話佢有d都唔係咁講

佢d地址........有d都{:6_321:}
el8840696 發表於 28-12-2011 00:34
佢d地址........有d都

唔係嘛......{:6_322:}{:6_322:}
ar_ta 發表於 28-12-2011 00:27
師兄你真係好記性
其實有幾個都係咁講....都唔知係咪真...
"運氣慢慢好"~都係d籠統說話{:6_321: ...

俾d信心{:6_298:}

運氣會慢慢好{:6_293:}