新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[刺符/法事] 給自己最好的聖誕禮物~我又刺符呀^0^

kit711 發表於 26-12-2011 18:01
我啱啱都同apple去咗找師父啦,一陣post相

邊位師父
羅拉 發表於 26-12-2011 21:39
未喎

樹皮兄係唔係等我先

拉姐咁主動架
特工小高 發表於 26-12-2011 21:39
邊位師父

屈班隆波(東北部)~白衣亞贊Sa Wan Dum Dee法駕香港

http://www.unitehk.com/thread-6143-1-1.html
el8840696 發表於 26-12-2011 21:48
拉姐咁主動架

依家咩年代呀{:6_326:}

何況去見識下野,又唔係同你去{:6_337:}
頭像被屏蔽
可能過完聖誕上去拜訪

RE: 給自己最好的聖誕禮物~又刺多一個喇

上次同師傅傾完, 心思思想刺埋大脾個巴拉結, 但心裡有d問題想不通, 請教威師兄, 最後謝謝威師兄解答
既然決定了, 趁呢幾日仲得閒(下個月屋企有變動會忙), 於是今日再上去搵師傅, 問下意見........

上到去巧遇lusi1661師兄(仲有一位師兄唔記得左個名), 多謝師兄的講解, 讓我對師傅有更多的認識{:6_315:}

師傅剛做完法事, 抖一抖, 輪到我時, 師傅起初都係建議我刺以下的巴拉結(龍婆實惠法門, 招人緣,異性緣及財)
我都覺得幾靚架! 唔似以往見的巴拉結咁
01 004.jpg

由於知道翻譯未能全面, 又唔知係咪真的適合自己的需要! 幸好預先找到了泰文, 指一指俾師傅我想要既野....
01 001.jpg
師傅說呢個"ok", 但正當想去換短褲刺符時, 師傅叫我等等!!! 原來師傅找了另一張圖.......
01 002.jpg
師傅說這圖跟上面果張function大致相同, 不過在異性緣/姻緣上, 呢個power勁d! 師傅又是像前天的說"power, up up, good"
之後, 師傅就手繪放大了這圖(可能見我大脾勁粗就番吧)

評分

查看全部評分

ar_ta 發表於 27-12-2011 23:22
上次同師傅傾完, 心思思想刺埋大脾個巴拉結, 但心裡有d問題想不通, 請教威師兄, 最後謝謝威師兄解答{:1_195 ...

咦{:6_306:}咪係阿肥X本書

阿贊D巴拉吉真係幾靚喎{:6_326:}

RE: 給自己最好的聖誕禮物~又刺多一個喇

師傅又是一路刺一路唸經, 其實約3/4刺大脾正面, 其餘內側, 而有些經文符咒很近大脾"拿".......
外側肥肉多, 刺的時候還可以.....
但內側及大脾"拿"........那種刺痛....比刺手腕更痛呀

刺了20分鐘......另外再唸大約7分鐘經.......
01 007.jpg
底部大脾"拿"經文, 實在不便公開, 以免令各位看到象腿

完成後, 我便開始感到頭暈暈.....有點站不穩
我覺得今次的力量比上次的坤平還大, 因為到晚上....我仍有頭暈暈的感覺.......
可能那處皮膚較薄, 晚上仍清晰可見圖案

補充內容 (27-12-2011 23:59):
這圖也是龍婆實惠法門! 跟巴拉結一樣

評分

查看全部評分

el8840696 發表於 27-12-2011 23:27
咦咪係阿肥X本書

係呀~之前有本咩講去泰國拜廟拜佛既旅遊書......
突然想起, 好彩用得著