新會員登記
搜索
樓主: 我係佛緣

LP daeng 2513崇笛

各位買家幫呢條佛緣買牌最好睇清睇楚!跟乜野証書都要一手交錢一手交貨!重有我係到只係提醒各位,我就試過重招!
kamshui723 發表於 25-12-2011 20:11
各位買家幫呢條佛緣買牌最好睇清睇楚!跟乜野証書都要一手交錢一手交貨!重有我係到只係提醒各位,我就試 ...

各位師兄請注意,這是(老牌聖物供請區),如果有一些私人
的爭執,請各位私下處理,不要在(老牌聖物供請區)處理
一些私人事務,謝謝!
(這是和平、開心、大家分享的公眾佛牌平台UNITE)請注意!

kamshui723 發表於 25-12-2011 20:11
各位買家幫呢條佛緣買牌最好睇清睇楚!跟乜野証書都要一手交錢一手交貨!重有我係到只係提醒各位,我就試 ...

我第二次同你講,上傳頭像!
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****

請問你有冇証據先,如果冇先多謝提醒,但請唔好再作冇証據既攻擊,或唔好在咁多買賣post 留相同意思說話,你可pm 版主提醒,由版主處理,thx and 聖誕快樂!
我唔理你兩位係街外有咩屎忽數 我unite有unite既規矩 樓主請問你會否為多位板友投訴假牌而作出澄清? 你唔澄清我就當你放假牌減你交易分 公開你已往在其他討論區既所有身份 再置頂黑名單,如你選擇作出澄清 又能提供有力證據 我立即加你200分。 kamshui 你未有實質證據 請你唔好發表有可能影響他人商譽既言論 上次你公開人地個人資料 我個server仲有記錄 你唔想玩大佢 請你小心發言 你上次又唔係在UNITE交易但宜家又係UNITE度嘈嘈閉 又拿唔到證據指控人 都唔知你想點 你係邊度請就去邊度嘈 道理一字咁淺 上次比左機會你唔禁你言 今次你又洗我板 你再有下次就永久黑名單  。警告我雙方都比晒 唔好話我唔夠公平 專重人尊重自己

sevenday = 我係佛緣鬼鬼鼠鼠 唔回復 唔解釋 走去開新ac 放牌
呃到下人好得意咩?
{:6_322:}我我我先