新會員登記
搜索
樓主: Kenji

[坤平] 怎樣分辨龍婆浸蘭2560碰派坤平貼金版本

頭像被屏蔽
Kenji 發表於 24-4-2018 12:34
哦!咁有趣,咁你有同D牌商對話記錄証明先?

我信架!

傻仔嚟㗎,我一聽佢賣陰牌,幾驚驚呀!即時絕交都嚟唔切啦!不過你又成日收錯流風,以為我同佢好熟!其實你唔好信泰仔什麼「爭餐死」,你咁講變相成為佢哋推手,唔知嘅師兄以為真係要出高價先收到尊牌,哈哈⋯⋯
回復 贊好 反對

希望你真係同佢絕左交啦!癡得多D陰狗真係冇乜運行架咋!

信與不信是每個人嘅自由,不用你費心,那時我用$2800即食一尊牌,係我相信那位師兄為人而佢唔會鳩吹,所以我到現在都好相信佢架!

「相信泰國人為真品而爭餐死」,我就會變成推手,呢個係乜野理論嚟?

唔知嘅師兄真係會用高價收左結緣牌回來,乜現在唔係發生左啦咩?

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
Kenji 發表於 24-4-2018 13:15
希望你真係同佢絕左交啦!癡得多D陰狗真係冇乜運行架咋!

信與不信是每個人嘅自由,不用你費心,那時我 ...

我只係想分享吓我對呢尊牌所知的事情,你幾錢入其實無問題,唔會因為一尊牌影響全世界,貴又唔一定真、平又唔一定假!不過你下次標睇清楚D,我以為你想理性分享尊牌,我先發圖大家交流。要串「雙面陰狗」或「分身狗」可私下或另外一個區出貼,等我都大大力『小』吓班人!
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 24-4-2018 13:36
我只係想分享吓我對呢尊牌所知的事情,你幾錢入其實無問題,唔會因為一尊牌影響全世界,貴又唔一定真、平 ...

好啊!咁呢個貼就期待Edmund兄你出啦!

我深信如你用正信正念去討論「陰狗」怎樣賣「陰牌」禍害眾生,大家一定會大力支持你架!

最後感謝Edmund師兄,無私分享。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 23-4-2018 12:37
這說法又對,俾出廟價你香港人出牌,你返到香港咪又係抄賣.

吾出名, 量大, 普通個d 咪係 facebook 監平監賤賣囉
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 23-4-2018 12:37
這說法又對,俾出廟價你香港人出牌,你返到香港咪又係抄賣.

之前在其它府, 有一些量少又殊勝的新牌, 寺方都是結緣的, 你泰國人收番來后扯高個價賣俾中國人, fine, 你泰國人要賺錢係應該的, 起碼也是貨真唷    只是今次這期坤平, 無論泰國人又好, 香港人知不知情又好, 新牌一出就已經立心不良, 牌是真呀, 違反香港海關商品條例啫   
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 24-4-2018 13:43
好啊!咁呢個貼就期待Edmund兄你出啦!

我深信如你用正信正念去討論「陰狗」怎樣賣「陰牌」禍害眾生,大 ...

其實2,3個月前 重碰派99限係2000-2800 左右, 可惜師兄即食果尊唔係
如果再早d, 1500左右可以搵到,
我都搵遲左lu~ 我請的3尊都是2字頭
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 23-4-2018 19:00
物價飛升, 你睇現今樓價都知道啦..

無錯, 師兄, 我要賺錢買樓啊, 所以惟有將平價五撈夾雜的裹蒸粽, 當做阿一鮑魚雞粒炒飯來賣囉, 嗱, 吾好怪我, 要怪怪福街杏加橙香港政府, 我都係被逼o架咋
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 23-4-2018 19:09
牛兄,現在市價單一塊都係賣緊$4500泰銖,我講個位師兄你都識架,不過佢最後攞咗幾多塊,我真係唔知,我 ...

Kenji兄, 這塊五撈夾雜版最近係泰國好似 4500泰銖吾得 la 喎
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 23-4-2018 21:44
牛兄,你既然都講開結緣牌和最高級版,我突然想起有個「神人」係第二度寸人,那位神人説話內容如下:

「 ...

呵呵, 我無講過是秘料唷, 一d 都吾秘, 吾秘到係拍賣區, 一塊普通版都打字話係碰派坤平
回復 贊好 反對