新會員登記
搜索
查看: 13558|回復: 33

[坤平] 再次配带反馈,信者有,见人见智

前文再续 书接一上回 !上次讲到俾个pk老死撩到我心痒难耐 即刻自己都贡请番只派咩宋黑肉带手写符坤平!哗!哗!哗!不得了啊!虽然冇好似个pk仔成日中奖,但系带落真係好顺!各位在论坛有段时间嘅都知道我系做地产咖,自从带住只牌感觉真係好顺,人缘几好,未到半个月就搞掂三单,其中两单系一个老细投资嘅!收入都几可观啊!!!以前每个月都要N张单倾,但系一倾埋牙就挞Q,果种感觉就好似冥冥中有种力量影响我甘样,反正都系各种不顺,但系今次俾我感觉真系水到渠成!顺到我自己都唔信!查实一路以来 因受牌商影响 一直都以为老牌先好 老牌先够劲!对近代龙婆师傅个人修为都十分之睇轻 ,但系经过5年,带过唔同师傅嘅牌大大话话都有二三十只!反而觉得好多老牌都几好,不过以我功效党来讲,力量好似不及一D新牌,比如照妖镜,五眼四耳,2553财佛,屋栋湿等等!仲有本人一般都钟意素色嘅牌,果D花花碌碌嘅都极为讨厌!点知依po全面颠覆晒我D观念!比我境界高嘅师兄千祈唔好喷我,我做人好实际,揾到钱可以俾家人食饱着暖,我先有能力帮助其他需要帮助慨人!

評分

查看全部評分

回復

支持真實分享
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

謝謝分享                                      
回復 贊好 反對

多謝分享,但個人覺得細水長流才是皇道.
回復 贊好 反對

好牌支持

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

呢塊牌睇黎都好易夾人,睇師兄分享又可以招正偏橫財,性價比其高,揾到一塊夾自己嘅牌,係唔同D嘅!

恭喜你!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

Kenji 發表於 9-4-2018 20:49
呢塊牌睇黎都好易夾人,睇師兄分享又可以招正偏橫財,性價比其高,揾到一塊夾自己嘅牌,係唔同D嘅!

恭喜 ...

寻寻觅觅甘耐,好难先接得到!
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對