新會員登記
搜索
查看: 4033|回復: 39

X'mas 打算怎樣過?

不知大家是像魯士單人修練中渡過 or 坤平左 3 右 4過, or in 住 cool 過 or 徐促式大吃大喝過 ?

我 24-28 和女王去台北, 會用 In-Cool 法相

我.........{:6_307:}{:6_307:}要返工

祝你旅途愉快, merry christmas

夜晚咪同你honey..........{:6_338:}{:6_338:}

年紀大, 唔多鍾意去人多車多的地方......我寧願相約幾個朋友, 靜靜的在家吃飯吹吹水...
ar_ta 發表於 21-12-2011 13:28
夜晚咪同你honey..........

年紀大, 唔多鍾意去人多車多的地方......我寧願相約幾個 ...

唔知去邊好,最憎同人迫{:6_299:}
頭像被屏蔽
寧願相約幾個朋友, 靜靜的在家吃飯吹吹水...x 2
lams04 發表於 21-12-2011 13:30
唔知去邊好,最憎同人迫

佢去你到 or 你去佢到囉{:6_337:}
ar_ta 發表於 21-12-2011 13:44
佢去你到 or 你去佢到囉

女仔點可以立亂去人地屋企喎
都是那句, X'mas 充滿奇蹟,  好多人一晚變 in-cool, 但千萬不要扮咩巴姐姐
頭像被屏蔽
一個人孤伶伶咁過~~~~~~~