新會員登記
搜索
樓主: arthur94

[象神] 黑仔

arthur94 發表於 10-3-2018 16:04
迷唔迷信 咁點 咁好事就唔好分享當自己福報 洗鬼當事積。如果學你話 咁唔洗帶佛牌 求物求物
...

我覺得一開始就應該係咁.....佛牌只係精神寄託
學上面師兄話齋 ,一切都係心態決定一切 ,持正念 ,做善事最重要, 其他最好平常心

發生好事和不如意事都話佛牌......
感覺太耶教feel
回復 贊好 反對

123象神,師兄有沒有相片看看啊!

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

ffkent 發表於 10-3-2018 12:15
我初初帶沉蘭象神都係咁,黑到七個一皮,完全係打破哂正常生活,真係錢又無,女人又走佬個種。雖然只係阿 ...

係有人帶此期象神阿伯加版會好黑
回復 贊好 反對

我带过象神阿伯加,第一日带晚上老细打电话叫我出去玩!甘算吾系神迹!以前未遇!但之后无乜感觉!前日去龙婆浸兰度无带象神去加持!带左四面神二庙一期银版去!
回復 贊好 反對

arthur94 發表於 11-3-2018 22:40
今日重黑 公司食飯玩十三張 我做神燈 係邊個格黎邊個輸 咁就有左小小貼士
...

請問樓主塊牌有無出認證卡
回復 贊好 反對

arthur94 發表於 11-3-2018 02:29
可能我黑仔  唉 今晚去飲酒 我打裝十三張 成粒鐘 我靜係勝左一鋪

哈哈,我帶住號稱招財嘅聖物,新年開賭,無鋪贏,我係完全無賭運
回復 贊好 反對

回復 贊好 反對

各位師兄!小第也有同感!夾師傅的法門,就會很順,吾夾就黑到飛起!小弟也曾帶過一塊坤平是碰派的,我相信不是師傅問題,但我就黑到谷底!所以很快就換了另外一塊!當堂順利哂!
回復 贊好 反對

nickngai8686 發表於 16-3-2018 13:47
各位師兄!小第也有同感!夾師傅的法門,就會很順,吾夾就黑到飛起!小弟也曾帶過一塊坤平是碰派的,我相信 ...

之前我戴龍婆絕必打, 戴上黎就好好運, 公司annual dinner 抽到獎
踩單車炒車, 沒受傷 。
但過左一排之後黑到飛起

唉.....雖然最後也換掉了戴2500行走佛.....但戴牌都是平常心好...
回復 贊好 反對

邊一尊必打
回復 贊好 反對