新會員登記
搜索
樓主: arthur94

[象神] 黑仔

一千好少,我試過帶煙衝關俾人罰左七千,轉頭關囗atm執到部iPhone 都無袋到

回復 贊好 反對

可能我黑仔  唉 今晚去飲酒 我打裝十三張 成粒鐘 我靜係勝左一鋪

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

師兄,你咁講呢個世界無窮人啦!個個帶個牌又唔跌錢賭錢又要贏!佛牌係保你命仔,唔好受傷,有財都係額外野黎喎!你有無諗自己上一世可能好重罪孽?今世還下債先?多做善事,還晒債,之後做咩都順!
回復 贊好 反對

Photograpbiker 發表於 11-3-2018 09:34
師兄,你咁講呢個世界無窮人啦!個個帶個牌又唔跌錢賭錢又要贏!佛牌係保你命仔,唔好受傷,有財都係額外野 ...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
我認我係一個壞人。帶牌就係為左減輕啲債。如果如你所講有牌係保平安 咁就唔應該有人緣牌 財佛 財龜 果類既牌  果類都唔係保平安 正如側頭既坤平點解咁貴 幫唔到人就唔會係呢個價  你亦可以話係福報 如果係福報 咁應該帶普通既坤平或者其他牌都有咁既結果 牌係幫人  如果幫唔到都無人信無人帶 講福報既咁帶咩牌都一樣
回復 贊好 反對

arthur94 發表於 11-3-2018 12:35
我認我係一個壞人。帶牌就係為左減輕啲債。如果如你所講有牌係保平安 咁就唔應該有人緣牌 財佛 財龜 果類 ...

當然我都有同樣諗法!但都清楚係福報既關係!
回復 贊好 反對

一萬幾千嘅牌可以幫到人發達?

補充內容 (11-3-2018 16:44):
邊度有?
回復 贊好 反對

hksunchaser 發表於 11-3-2018 16:34
一萬幾千嘅牌可以幫到人發達?

補充內容 (11-3-2018 16:44):

邊到有 講到尾係福報 只係塊牌既師父工力深 幫到人多啲 塊牌值錢啲

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
但係塊牌點勁 你十惡不赦 都幫唔到你點好 只係平穩啲 我既諗法
回復 贊好 反對

arthur94 發表於 11-3-2018 02:29
可能我黑仔  唉 今晚去飲酒 我打裝十三張 成粒鐘 我靜係勝左一鋪

咁都好高難度喎.
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 11-3-2018 20:50
咁都好高難度喎.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
今日重黑 公司食飯玩十三張 我做神燈 係邊個格黎邊個輸

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
咁就有左小小貼士
回復 贊好 反對

varaisb 發表於 10-3-2018 16:45
都戴左排一段時間, 其實有點覺得一塊佛牌夾唔夾一個人是否取決於自身當時的運勢,
自己果排好運, 戴乜牌都 ...

我打份工

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
都想有額外收入
回復 贊好 反對