新會員登記
搜索
樓主: arthur94

[象神] 黑仔

完全係迷信,自己唔小心關佛牌乜事.
醒下啦 !!
回復 贊好 反對

睇你點睇啦,如果冇戴佛牌可能跌剩1千呢!
回復 贊好 反對

迷唔迷信 咁點 咁好事就唔好分享當自己福報 洗鬼當事積。如果學你話 咁唔洗帶佛牌 求物求物
回復 贊好 反對

bosco2206 發表於 10-3-2018 15:45
睇你點睇啦,如果冇戴佛牌可能跌剩1千呢!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
只係今日新帶就發生
回復 贊好 反對

arthur94 發表於 10-3-2018 16:04
迷唔迷信 咁點 咁好事就唔好分享當自己福報 洗鬼當事積。如果學你話 咁唔洗帶佛牌 求物求物
...

跌錢你自己唔小心,又關神佛事,師兄你都得 . .
回復 贊好 反對

ffkent 發表於 10-3-2018 12:15
我初初帶沉蘭象神都係咁,黑到七個一皮,完全係打破哂正常生活,真係錢又無,女人又走佬個種。雖然只係阿 ...

加油, 師兄!!!!Keep住正能量!捱過就是一片光明
回復 贊好 反對

都戴左排一段時間, 其實有點覺得一塊佛牌夾唔夾一個人是否取決於自身當時的運勢,
自己果排好運, 戴乜牌都會好運。相反 自己果排運氣不佳, 戴乜都唔好運。
如果一個牌可以KEEP住戴足幾年, 就可以同時經歷哂三衰六旺。
一切唯心造, 如果今日樓主係額外收多了1千蚊bonus , 咁個牌就絕對夾樓主
個牌又多一個靈驗事蹟。
咁究竟係個人幫緊佛牌定佛牌幫人..........

戴牌其實應該唔好太在意回報和功效, 多行善做好人就足夠!! 牌唔一定要請得貴 和過份追求個個都話好的牌.......能夠多行善做好人就可以??
回復 贊好 反對

認真,可能冇塊象神你今日跌唔止一千呢?持正念真係好重要。心態決定一切
其實真係唔好執著個牌幫到你啲乜,我都有經歷過追求效果,咩招財咩人緣咩復合係無用虛幻嘅,唔好講福報咁高,老套講係你嘅就係你嘅,唔係你嘅點都唔會係你嘅。
我而家都請少好多牌,頸就得一條,畀盡你咪掛6塊。
咁不如,揀一兩塊真心中意嘅好牌,想換下塊帶個時,有得帶咪算。加油師兄
回復 贊好 反對

Arthur 師兄,可能我語氣重左啲,先說聲對不起先.
我想講的就係同上兩位師兄講的一樣,就係睇全面一些.
我唔相信正師正廟出的聖物會令人行衰運,可能沒有佩戴後果比今日遇到的更嚴重,所以要先對聖物有信心,有懷疑倒不如想想戴別的聖物.
就這樣.
回復 贊好 反對

請埋咁多
唔順就擺上壇供下先 
順同有feel就成日戴住
冇d C兄咁多道理
講完
回復 贊好 反對