新會員登記
搜索
查看: 10142|回復: 41

[魯士] 繼續為大家介紹魯史

係香港,一路以來介紹魯史既唔多,聽來聽去都係個幾個名,跟住我就係泰國,問我供d魯史既朋友,尋找更多既好魯史師父同魯史回港!

龍婆天,屈朗打woo,魯史打肺2554
龍婆天係一位魯史法到家既師父,所做既魯史,成願力強,我朋友帶過師既魯史,好快將困難解決,佩帶期問,亦夢見魯史大佬,所以我自已都收了一尊!{:6_294:}

R0019689.JPG R0019690.JPG R0019692.JPG

龍婆測諗,屈半肋,魯史拿洛2554

龍婆測諗,修苦行,經常上山打座,亦係魯史僮身,所以所做既魯史,一定到位,而魯史拿洛,更是五大魯史之一,而能做魯史拿洛既師父,一定要夠修為先能做到!

R0019694.JPG R0019697.JPG R0019699.JPG

評分

查看全部評分

又認識多兩位師父{:6_339:}
魯士的確有吸引人嘅魅力
kei225 發表於 19-12-2011 01:25
魯士的確有吸引人嘅魅力

魯士威都係
vespawai 發表於 19-12-2011 01:27
我感覺到你遲早同魯史結緣!

無錯,你真係犀利,好早前已經想請魯士,不過怕有問題(你知咩事架啦),現在一月壇嘢我取消咗,因攞唔到假及銀根嚴重短缺,或者呢d係緣份,第一尊好靚,好鍾意,我條命已交澤度金安排,所以同魯士結緣由之前無可能變成有机會有可能了

評分

查看全部評分

味力.........仲要喺腋下{:6_293:}
kei225 發表於 19-12-2011 01:42
味力.........仲要喺腋下

香噴噴{:6_320:}

{:6_324:}{:6_325:}

你唔明架喇~