新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[佛壇] 我的不正統小小壇

我覺得得意架,仲比佢睇,睇怕佢唔會再比我上 unite喇{:6_311:}
緣分到實有機會{:6_292:}
ar_ta 發表於 18-12-2011 01:03
不過我都有擔心如果他日另一半唔接受點....
呢刻仲未接受到, 唯有慢慢讓佢明白....{ ...

泰國佛係佢有拜開我先請,以前個 d唔接受好肉偷情咁,偷偷摸摸{:6_307:}
ar_ta 發表於 18-12-2011 01:04
好~過多幾日睇情況先~
謝謝你

希望幫到你啦,我仲係新手咋{:6_296:}
羅拉 發表於 18-12-2011 01:08
我覺得得意架,仲比佢睇,睇怕佢唔會再比我上 unite喇
緣分到實有機會 ...

咁嚴重{:6_319:}咁真係唔好亂黎
lams04 發表於 18-12-2011 01:16
咁嚴重咁真係唔好亂黎

佢做得出我先唔博,冇得供就欣賞你個 d囉,我都好開心{:6_320:}
羅拉 發表於 18-12-2011 01:20
佢做得出我先唔博,冇得供就欣賞你個 d囉,我都好開心

我整好2樓啦!得閑開post分享{:6_296:}
lams04 發表於 18-12-2011 01:21
我整好2樓啦!得閑開post分享

等你,我都閃,難得作陪我睇電視,下次搵你同威叔食飯{:6_311:}
羅拉 發表於 18-12-2011 01:25
等你,我都閃,難得作陪我睇電視,下次搵你同威叔食飯

好啦{:6_296:}
請問各位師兄姐, 放在壇上的生果,,,,,
士多啤利放幾日就唔要喇~咁蘋果呢d, 供左幾日想換....咁可唔可以食架{:6_305:}
ar_ta 發表於 18-12-2011 21:16
請問各位師兄姐, 放在壇上的生果,,,,,
士多啤利放幾日就唔要喇~咁蘋果呢d, 供左幾日想換....咁可唔可以食架 ...

供比正神通常食得{:6_313:}