新會員登記
搜索
樓主: ar_ta

[佛壇] 我的不正統小小壇

羅拉 發表於 18-12-2011 00:44
近排天氣又凍又熱,我都係口暈暈,唔好形住形住,過一排會好,有咁多佛像佛牌保佑,一定會事事順利。
...

不過可能每次都係一入房就見暈, 所以就有呢個疑問.....

大家都要take care, 開心健康迎接新一年{:6_296:}{:6_314:}
el8840696 發表於 18-12-2011 00:49
有冇講WHY呀

原因同普通人一樣,認為係鬼,我唔想同佢嘈,就自動收聲,費是影響感情。

ar_ta 發表於 18-12-2011 00:49
不過可能每次都係一入房就見暈, 所以就有呢個疑問.....

大家都要take care, 開心健康迎接新一年{:6_296: ...

試下執執位,我試過個心唔舒服,感覺怪怪就執執,之後冇事。
el8840696 發表於 18-12-2011 00:35
尊象神靚仔

AC Perm Incool其實係咪唔應該放埋一齊

岩岩睇到師兄最後一句....

係呀~佢鵝左我幾日, 驚我誤信人咩都拜一餐, 攪到個好人好迷信
又驚我俾人呃俾人昆勁買野...
更驚我晌櫃內上香會火燭{:6_319:}

所以, 既然發現了, 就索性放出黎......
羅拉 發表於 18-12-2011 00:47
頭先巨龍入房睇到 ta姐古曼,諗住問佢意見,即場唔比我請

佩帶型都唔俾?
但記得師姐你晌其他post講過, 佢同你一齊都有帶牌架?
羅拉 發表於 18-12-2011 00:56
原因同普通人一樣,認為係鬼,我唔想同佢嘈,就自動收聲,費是影響感情。

...

{:6_321:}{:6_321:}

不過我都有擔心如果他日另一半唔接受點....
呢刻仲未接受到, 唯有慢慢讓佢明白....{:6_312:}
羅拉 發表於 18-12-2011 00:47
頭先巨龍入房睇到 ta姐古曼,諗住問佢意見,即場唔比我請

有冇比我個post佢睇呀?睇下幾得意!{:6_295:}
羅拉 發表於 18-12-2011 01:00
試下執執位,我試過個心唔舒服,感覺怪怪就執執,之後冇事。

好~過多幾日睇情況先~
謝謝你{:6_314:}
ar_ta 發表於 18-12-2011 01:01
佩帶型都唔俾?
但記得師姐你晌其他post講過, 佢同你一齊都有帶牌架?

古曼始終係有一定抗拒性{:6_321:}