新會員登記
搜索
查看: 6212|回復: 24

[求教] 擺明車馬講追女

我有一個朋友問我, 因某些原因識了一個女生, 大家只見過一次面, 出來喝過東西聊天都有兩三個小時, 兩人對對方有初步認識, 女生還對朋友問擇偶條件等正面問題 .....

朋友口才不錯但不是那種油腔的那種男人,  feel 到女生都可以有"下一次見面"的 chance, 朋友覺得想試一下再約出來了解了解, 問我如果要請佛, 在這個 case (加速女生對自己好感 and then 發展成男女朋友), 是不是只有坤平有男女大膽法相那種?  另外還有什麼牌 or 法器/聖物可 push 一下女生對我朋友的好感....  如果有真實個案也不妨 share 一下

唉 ... 四點三十五分了

評分

查看全部評分

龍婆實惠的坤平{:6_327:}
建議用下人縁油先

評分

查看全部評分

增強異性緣的符通也可以

評分

查看全部評分

我想坤平加人緣油也可以了, 坤平法相也不需要很大膽的那種.

評分

查看全部評分

大家請續發表, 我希望能用我現有的牌子去幫朋友, 但我大部份關於男女的就只有 In-cool, 馬食能和 依巴姐姐, 人緣油 and 坤平抱妻

還有拍罌 可以嗎

我建議坤平加in cool
用正牌都work
but記住唔好用聖物嚟玩弄感情
我有個friend同個牌講想追到某女生
上完床後即飛
跟住黑仔到依家
連個牌都唔見埋
我見有d傻仔用1萬幾千去做和合法事
其實用幾百蚊去請塊牌
其他攞嚟同條女去旅行去玩仲work啦

評分

查看全部評分

我建 議唔好為呢樣野去帶佛,因帶佛牌先要唔好有依賴心,再者假如今日你因帶坤平而得到對方好感,咁有一日個牌唔見左又如何?會否心理會有野形住?對方會否失去好感?其實姻緣係天註定,幾然都有緣遇到又做到朋友,可能對方一早以有意思,不如順其自然la ,我話帶3.1牌就可,就係胆大心細面皮厚加少少風趣就可

評分

查看全部評分

助力我知其實好重要, 好多人口才了得人品不錯就是差點人緣/姻緣 and 機會

這老友我信得過不會用牌來亂搞男女關係, otherwise, 我都不會放過他 jj.jpg