新會員登記
搜索
樓主: 小蒙恬

[求助] 戴了行倒運的彿牌

我帶拉胡都超黒
頂左1個月未都一樣勁黒..跟住就5帶拉胡請左個龍婆up2552坤平
答案係仲黒………頂左2個月..頂5順...再請左個碰馬魯士....跟住順左好多

評分

查看全部評分

小蒙恬 發表於 13-12-2011 22:03
不敢!不敢!我只是知到我業障重!有愧!有愧!

..帶牌不一定要唸咒, 咁師兄有冇唸咒?
WORLD_BUDDHA 發表於 13-12-2011 22:06
..帶牌不一定要唸咒, 咁師兄有冇唸咒?

我很少念咒!但每天差不多都會上香!(沉香){:6_296:}
adatonywu 發表於 13-12-2011 21:56
我帶拉胡都超黒
頂左1個月未都一樣勁黒..跟住就5帶拉胡請左個龍婆up2552坤平
答案係仲黒………頂左2個月.. ...

我都戴過啦胡!有少少黑!之後就無帶了!{:6_321:}
小蒙恬 發表於 13-12-2011 22:11
我很少念咒!但每天差不多都會上香!(沉香)

哦~明白{:6_341:}
小蒙恬 發表於 13-12-2011 14:07
多謝師兄!我這面佛牌戴了黑到你唔信!但係是一面很好的四面神牌!就像一把魔劍! ...

以下為個人測試意見,同佛牌夾唔夾有以下可能性提供:1.開光時的師傅經文 2試戴同一位天神~其他師傅開光,重唔得就停一下改佩戴其他。(以上提供方法須要佩戴最少十日為一個週期,如佩戴不滿一週期不能作準){:6_326:}
johnwong2011 發表於 13-12-2011 20:09
師兄,你之前唔係帶開亞贊Thong Tang六手必打既咩?仲話事事順利,點解唔繼續帶佢而轉帶LP Koon 88歲必打 ...

88歲必打係我第一面佛牌黎既 宜家收藏左 唔帶囉 真係頂唔頂
達仔97886690 發表於 14-12-2011 12:53
88歲必打係我第一面佛牌黎既 宜家收藏左 唔帶囉 真係頂唔頂

玩左5個月請了5個佛牌 魯仕乃乃  布周十面 亞贊Thong Tang六手必打 龍婆格閃六手必打 LP Koon 88歲必打
請左咁多 先知道邊個帶得順:$  亞贊Thong Tang六手必打係我最鐘意既 魯仕乃乃都係:lol
lusi1661 發表於 14-12-2011 11:34
以下為個人測試意見,同佛牌夾唔夾有以下可能性提供:1.開光時的師傅經文 2試戴同一位天神~其他師傅開光 ...

我帶個其他師傅做的四面神牌,沒有這面反應大!不個聽過CHING意見後!我會頂下去!多謝CHING的意見!{:6_292:}