新會員登記
搜索
樓主: 小蒙恬

[求助] 戴了行倒運的彿牌

頭像被屏蔽
換個角度睇如果你吾帶個日有幾會更黑, 如有真係鐘意四面神,你有空找個機會到太和四面神前拜一拜,上下香可能會好d...
買香可在廟外有一間阿婆店鋪平一點, 細份香油HK$68, 大份HK$98
2509 我個個朋友帶完都黑到pk 包括我
頭像被屏蔽
me 2....我帶 七龍佛+2509 + 屈當1....開頭真係x到無朋友 :(,  
七龍佛救了我一次血光, 現在四面神都幫了我兩次了
頂住呀

師兄,你之前唔係帶開亞贊Thong Tang六手必打既咩?仲話事事順利,點解唔繼續帶佢而轉帶LP Koon 88歲必打?
小蒙恬 發表於 13-12-2011 14:09
我請回來三年!但每次戴不過三天!

少見少見!師兄請了那一塊四面神牌呀?
亞特蘭提斯 發表於 13-12-2011 17:29
2509 我個個朋友帶完都黑到pk 包括我

師兄有冇相參考下{:6_305:}
WORLD_BUDDHA 發表於 13-12-2011 20:14
少見少見!師兄請了那一塊四面神牌呀?

我唔想公開這面牌,因這面牌聲名幾好!可能我業障太深!SORRY師兄!敬請原諒!{:6_341:}
davedave 發表於 13-12-2011 18:00
me 2....我帶 七龍佛+2509 + 屈當1....開頭真係x到無朋友 ,  
七龍佛救了我一次血光, 現在四面神都幫了我 ...

明白!可能我業障太深!多謝支持,人間有情!{:6_317:}
kei225 發表於 13-12-2011 14:39
頂住呀,挨過之過會好架喇

多謝支持CHING!{:6_343:}
小蒙恬 發表於 13-12-2011 21:39
我唔想公開這面牌,因這面牌聲名幾好!可能我業障太深!SORRY師兄!敬請原諒! ...

夠厚道{:6_327:}
我讚{:6_314:}