新會員登記
搜索
樓主: vespawai

[已被供請] 出讓龍婆up冷扁供奉型

歡迎加入UNITEHK供奉咩冷篇大家庭
頭像被屏蔽
davedave 發表於 13-12-2011 17:29
今日有幸請到咩冷扁,我會成心好好供奉。
100個吾該及多謝威師兄對這個討論區貢獻及照顧大家,大家才可以在 ...

師兄,你過獎啦!{:6_294:}

嗚嗚~~ 好快啊!!!唯有等你下次幫我搵一個返黎啦!!!
tkmwong 發表於 14-12-2011 01:52
嗚嗚~~ 好快啊!!!唯有等你下次幫我搵一個返黎啦!!!

我好快又要過去,放心 X 100000000000{:6_339:}
vespawai 發表於 14-12-2011 01:54
我好快又要過去,放心 X 100000000000

唔該晒師兄,甘搶手睇黎可以組個咩冷篇媽咪會囉!!! 一個月聚會一次,請晒D媽咪飲酒!!!
pm```````````````
頭像被屏蔽
tkmwong 發表於 14-12-2011 02:06
唔該晒師兄,甘搶手睇黎可以組個咩冷篇媽咪會囉!!! 一個月聚會一次,請晒D媽咪飲酒!!! ...

真有創意..
但我覺得安放好後如非需要,最好勿動。人一樣..坐/睡得好好地就勿擾他人。聚會就okok
PM ........
好想請個咩冷篇, 師兄, 等你幫我地請:loveliness: