新會員登記
搜索
查看: 4520|回復: 25

[分享] 打 office 工的 你/妳 桌上有聖物嗎 ?

我就是 L 形 檯, 其中一張是放電腦, 偏右手角我是放 帕拉拉鷹神拉胡三合一, 高度只有尾指兩節長, 用一杯青水供, 明天帶 4 吋魯士回去坐陣 .....
總之, office 放點聖物人就爽一點, 我較就喜歡放小一點的聖物, 反正只有行家才知是什麼, 不然有人問起, 就說朋友送的泰國手信..

你/妳們呢 ?  有放什麼在 office ?
我沒有固定正作位置, 所以無得放....{:6_321:}
就是那種 有 office, 但 流動不定的位置 ....  那就只好配載形
我老細係其他宗教狂熱者{:6_321:}

所以我d聖物放哂上身&背脊{:6_293:}
ar_ta 發表於 13-12-2011 00:02
我沒有固定正作位置, 所以無得放....

我都係。              
拉胡一個:lol
ar_ta 發表於 13-12-2011 00:10
係呀~就只有帶牌 & 符通(當keychain)

Me too{:6_296:}
頭像被屏蔽
el8840696 發表於 13-12-2011 00:25
我老細係其他宗教狂熱者

所以我d聖物放哂上身&背脊

我都係!
我就放係Locker~ 龍婆Yit~菠蘿自身,唸珠+魯仕;自已佩戴就龍婆甘盤~自身+必打+周所,亞贊夢~咩冷;鎖匙扣有龍婆Yit及龍婆笨~百啦結,龍婆Kalong紅色短特括x2等.........

評分

查看全部評分