新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

[討論] 真係唔明白 阿贊Jun 派更也油浸符管

火.. [複製鏈接]
aluvdan 發表於 17-1-2018 12:11
因為unitehk 好多onX,不斷有幾位人兄抬高價,同出所謂”事蹟”,令好多師兄中招。
亞大
...

唔係第一日既事
回復 贊好 反對

英明英明

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

只可説一句「佩服」。

真心讚!

唔俾個Like亞大都唔得。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

早在上年八月份差D俾人老點用$22500HKD入左塊試模裸牌,好彩最後有朋友在身邊叫停我,不過最後同那位師兄反了面,無辦法啦!我始終係一個PK,做PK都好過做傻仔,始終錢放係自己身邊係比較好。

最慘係D錢話過俾過可信嘅師兄都唔得,請塊牌又話要怕俾D大哥知,一定要我過俾佢,呢個都唔知乜野世界,俾錢請牌,總要多多限制,我咪唔「燃」請囉!

真係忍阻好「燃」耐,唔小出來唔舒服!

這只是我個人感受,與unite論壇沒有任何關係,覺得我話錯你嘅師兄,可以出來和我交流下,我歡迎你!

回復 贊好 反對

aluvdan 發表於 17-1-2018 13:47
咁又唔好踩,功效因人而異啦...

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

亞特蘭提斯 發表於 17-1-2018 13:52
佢都唔係踩既 只係講番個帶後感出嚟啫

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

Kenji 發表於 17-1-2018 14:47
只可説一句「佩服」。

真心讚!

你又嚟? 你D私人恩怨就唔好再攞出嚟講啦 開個雷台WECHAT GROUP 比你三條友決戰你又唔吊過夠本

加下討論緊大圍利害嘛 你D濕碎野就讓路啦
回復 贊好 反對

日日上unite都見到有人分享派更也
睇到好悶

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

派更也? 戴過 早已放  講完
回復 贊好 反對

亞特蘭提斯 發表於 17-1-2018 15:13
你又嚟? 你D私人恩怨就唔係再攞出嚟講啦 開個雷台WECHAT GROUP 比你三條友決戰你又唔吊過夠本

加下討論 ...

今次係我錯左,亞大sorry!

你講得啱,大圍利害緊要,支持你吧!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

因為有壇主
所以我咁鐘意 unite
回復 贊好 反對