新會員登記
搜索
樓主: rambo23

[符管] 屈巴周所2560出庙油浸符管全家福。

火.. [複製鏈接]
rambo23 發表於 17-1-2018 14:12
唔會啊,而家帶坤平派更也唔會覺得累啦

咁快d 一齊帶來試下效果啦
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 17-1-2018 14:13
平常心啦,有就帶,冇就唔帶囖。費事你俾人話俾派更也洗左腦啦~

嘻嘻, 我不嬲都係「唱衰」派更也啲
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 17-1-2018 14:13
平常心啦,有就帶,冇就唔帶囖。費事你俾人話俾派更也洗左腦啦~

其實成件事來來去去都係因為個「錢」字   阿贊 Jun出嘅聖物係無罪o架噃, 師父都係結緣俾d 善信, 無做過抬價的事唷 如果講抬(身)價, 有些寺方/牌商, 利用派更也個朵來作「行銷」, 咁咪仲過份
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 17-1-2018 14:14
仲要系師傅俾我既

所以我都吾明點解有人會講「符管有咩好分享」 你話自己走去五金行整碌嘢出來當符管出帖分享就話啫, 由正信佛教僧人加持出來的聖物, 出帖分享下有咩咁出奇呢, 只要吾好係專登出帖來釣魚/為某牌商做勢抬價咪得囉
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 17-1-2018 14:23
以前想將海南島劃出來,再整個特區中的特區嘛

特區中的特區吾緊要, 要歸番我地廣東省囉, d 屎北佬分裂我地廣東人, 正福街
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 18-1-2018 14:15
特區中的特區吾緊要, 要歸番我地廣東省囉, d 屎北佬分裂我地廣東人, 正福街
...

由古到今都鐘意用廣東來搞試驗田
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 18-1-2018 14:05
所以我都吾明點解有人會講「符管有咩好分享」 你話自己走去五金行整碌嘢出來當符管出帖分享就話啫,  ...

系啊,冇錯。系我心中一年符俾三年更珍貴
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 18-1-2018 13:57
其實成件事來來去去都係因為個「錢」字   阿贊 Jun出嘅聖物係無罪o架噃, 師父都係結緣俾d 善信, 無做 ...

YA KU JUN指住我最貴一塊坤平派更也話,當年都系free的,唔通我當場爆烏紋哥頭咩。當年系當年,今年已經唔系當年。。。
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 18-1-2018 13:47
嘻嘻, 我不嬲都係「唱衰」派更也啲

我亦都冇公開去評論過派更也乜“功效”...因為因人而異
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 18-1-2018 14:53
由古到今都鐘意用廣東來搞試驗田

d 北佬由古到今都係又大撚爺款又禍國央民, 林則徐打到你班英國鬼走夾吾抖, 好, 打吾過你地班南蠻就立即轉上打北方, 屌那星, 什麼八旗子弟, 食屎 la
回復 贊好 反對