新會員登記
搜索
樓主: kbkb88

[符管] 我的派更也三年版油浸符管

火... [複製鏈接]
kbkb88 發表於 26-2-2018 16:06
比圖黎睇下
原來係咁, 聞說坤平將軍係屈騎學法.
如果係真的話, 派更也粉又多左個認証, ISO9001 哈哈 ...

這個大蜜蜂向屈騎主持提示的傳聞, 個牌商幾年前去屈騎時都當面問過那位住持, 雖然個牌商d 泰文認真屎, 但位住持說旳意思大致和傳聞差不多, 只是d 細節位個牌商就吾多聽得明 所以除非屈騎主持犯戒說妄語, 如果吾係, 不論你是否超吾 like 派更也又好, 帶派更也帶到十個攰又好, 話派更也係洗腦之作又好......有一點不可否認的是, 在近代眾多云云的坤平佛牌當中, 除了 阿贊仲的坤平之外, 能夠和坤平將軍扯得上有關係的就是派更也, 派嬌和派暗了    
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 27-2-2018 10:14
這個大蜜蜂向屈騎主持提示的傳聞, 個牌商幾年前去屈騎時都當面問過那位住持, 雖然個牌商d 泰文認真屎, 但 ...

咁如果有認識既人去問題過住持咁可信性就更高了. 雖然坤平將軍冇降靈加持, 但有佢肯定都已經好好,
你又塞錢入我袋了
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 27-2-2018 15:51
咁如果有認識既人去問題過住持咁可信性就更高了. 雖然坤平將軍冇降靈加持, 但有佢肯定都已經好好,
你又塞 ...

我都搔哂頭, 派運宝咁迷派更也, 竟然都忽略 e 一點, 有無搞錯
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 28-2-2018 11:03
我都搔哂頭, 派運宝咁迷派更也, 竟然都忽略 e 一點, 有無搞錯

車...你都知佢最熟係邊幾個師傅既野....佢迷派更也都係上年開始, 派更也既分支既故事未必十分之了解都情有可原, 我都係你講我先知. 世間唔會有人知道所有野, 大家從吹水中學到未知都係樂事
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 28-2-2018 13:01
車...你都知佢最熟係邊幾個師傅既野....佢迷派更也都係上年開始, 派更也既分支既故事未必十分之了解都情 ...

我將成個大蜜蜂傳聞的網絡詳細版 send 過俾佢睇噶, 不過可能愛情係盲目嘅, 鍾意就鍾意, 吾使你地的認同
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 1-3-2018 10:24
我將成個大蜜蜂傳聞的網絡詳細版 send 過俾佢睇噶, 不過可能愛情係盲目嘅, 鍾意就鍾意, 吾使你地的認同 { ...

原來派運寶已經了解過...正所謂百米飬百客, 有冇feel係好個人化, 一位可人兒都唔會每個人都鐘意既, 但如果係惡意中傷佢就唔係咁恰當啦..
回復 贊好 反對

谢谢分享,看看下先嗯
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對

Thank you so much
回復 贊好 反對

睇睇先
回復 贊好 反對