新會員登記
搜索
樓主: WORLD_BUDDHA

屈當 Wat Don

WORLD_BUDDHA 發表於 11-12-2011 15:03
http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=6411&pid=87252&page=2&extra=#pid87252

小分享~ ...

師兄個塊都係阿百加?好靚呀,可否pm我供金?
Hong96082006 發表於 11-12-2011 16:43
師兄個塊都係阿百加?好靚呀,可否pm我供金?

師兄,是"阿百加"呀{:6_327:}我在這趟到泰國禮佛時請的~
..這面牌您已預訂了,倒不如安心靜侯祂到來呢~
供金有高有低, 好難講! 但可以講的是, 這絕對是一面好牌{:6_327:}
您冇請錯!!
WORLD_BUDDHA 發表於 11-12-2011 16:56
師兄,是"阿百加"呀我在這趟到泰國禮佛時請的~
..這面牌您已預訂了,倒不如安心靜侯祂到來呢~
供 ...

其实我都好中意依面!屈當一我又請唔起
我上個星期親到wat 當係寺內僧人手上請到2面~~一金一銀, 當然不是純金同銀了........恭金比一出寺時貴了很多, 但對於四面神fans的我黎講, 有請貴冇請錯!!
goronfan 發表於 12-12-2011 10:05
我上個星期親到wat 當係寺內僧人手上請到2面~~一金一銀, 當然不是純金同銀了........恭金比一出寺時貴了很 ...

師兄,圖文並茂好噃{:6_296:}
goronfan 發表於 12-12-2011 10:05
我上個星期親到wat 當係寺內僧人手上請到2面~~一金一銀, 當然不是純金同銀了........恭金比一出寺時貴了很 ...

請到心頭好就OK啦
WORLD_BUDDHA 發表於 12-12-2011 15:50
師兄,圖文並茂好噃

攞左去鑲防水, 返黎一定post上黎比大家分享~~
goronfan 發表於 12-12-2011 17:00
攞左去鑲防水, 返黎一定post上黎比大家分享~~

一言為定{:6_327:}
Hong96082006 發表於 11-12-2011 19:23
其实我都好中意依面!屈當一我又請唔起

師兄,睇住止喝先~{:6_314:}
http://www.unitehk.com/thread-6458-1-1.html