新會員登記
搜索
查看: 1607|回復: 6

[聖物心思裝飾] 在淘寶巴匠XX訂購的佛牌繩分享。

早前很多師兄以介紹過, 本著人有我有的心態, 上網訂咗條。

有一個包裝盒,一個包裝袋,送多條抹銀布。
盛惠68蚊人仔, 未包運費。
個人自己認為呢條佛牌繩索手工算唔錯, 估計應該用蠟造,帶上去嘅時候都算舒服,帶咗一日冇敏感無痕(因人而異)冇刮皮膚,前面部分用925純銀,呢個價錢我可以接受。

雖然我睇淘寶啲評論好多師兄評語話貴,但係開十蚊條我又未必夠膽買, 因為我相信一分錢一分貨的道理 ,同埋呢啲手作仔嘅嘢,當畀錢買佢嘅手工,暫時未試佢其他款式,歡迎有用過嘅師兄報道,總括嚟講我都算滿意。

其實除咗佛牌之外, 自己好希望有更多師兄可以分享佛牌嘅週邊用品, 例如金殼, 手作佛牌飾鏈( 我見到出面街好多師姐自己穿完拎出去賣, 上淘寶見到同趙薇同一個款賣到成500蚊 ), 收藏佛牌嘅盒, 總言之用心嘅手作我都覺得值得分享下, 謝謝。
回復

呢間我都有訂 唔錯

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

我都去睇下先,但怕敏感,試過係淘淘買,一載成頸紅晒,香港搵人整,個價四百蚊起跳....都唔明買條繩或者鏈都要咁貴,重點係買返黎唔知好唔好載先攞命
回復 贊好 反對

師兄,可以私息link或名嗎?謝謝
回復 贊好 反對

ringo_wai 發表於 31-12-2017 10:47
師兄,可以私息link或名嗎?謝謝

淘寶打佛牌鏈頭幾個就係
回復 贊好 反對

幾好睇。 系咪得1扣?
回復 贊好 反對

了解了解下先 發表於 31-12-2017 12:33
幾好睇。 系咪得1扣?

有好多款。
回復 贊好 反對