新會員登記
搜索
樓主: K.O

[象神] 分享我帶了五年的加持五年浸灡象神

K.O 發表於 27-12-2017 11:57
帶象神要介牛加嗎,我咁多都無介過

不需要的
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 26-12-2017 12:36
搞到我都想请呢只象象了

好奇怪, 龍婆浸蘭只做過兩次象神牌, 其祂的就只有大法會了
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 26-12-2017 17:05
有機會會請一塊

有個鬆d 帶住塊我幫佢揾的 coins 版, 近來我叫佢除低試其它牌, 佢就算用另一條繩都要掛番係身   
回復 贊好 反對

吾知一起帶同期三款的會否有特別效果呢
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 27-12-2017 13:53
吾知一起帶同期三款的會否有特別效果呢

1+1+1不等于3,呢个话题我哋好早讨论过啦
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 27-12-2017 13:46

系咩,真系唔知啵
回復 贊好 反對

我都要帶番先呀⋯⋯我好耐冇帶了
回復 贊好 反對

我分享多個事蹟,我之前未帶佛牌之前,我有個同事帶緊123象神,(平時會佢show出來望下果d人)佢業績爆到好勁,我果時無咩業績平平穩穩做野果d人,我問就係咪佛牌係咪有幫助性,就解釋俾我聽係有些幫助性,扶助你。就問佢帶緊咩佛牌,係象神,功效係吸財,增加智慧同掌握權力!凈聽到都吸引我哈哈

登錄/註冊後可看大圖
,嗰陣時聽到幾千蚊請一個佛牌我覺得好貴!我都帶好耐左其他牌先俾我遇到呢一尊象神,但我果同事之後為左升級,買走左了

登錄/註冊後可看大圖
唉。。。佢業績當然無以前咁好啦!但係佢醒覺再請返已經再不似以咁樣囉!
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 27-12-2017 13:46

係咪呢期加持過兩次架!
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 27-12-2017 14:05
1+1+1不等于3,呢个话题我哋好早讨论过啦

1+1+1 不等於 3, 但 1+1+1亦可以等於 3  o架呢 無定則的, 而且三款象神在效果上有些不同啲
回復 贊好 反對