新會員登記
搜索
查看: 3891|回復: 23

[七龍佛] 分享小有既龍婆com噴七龍佛

今次帶了龍婆com噴極小有難找既七龍佛,品賞極美,極具修藏價值

2542年純銀七龍佛,品賞完美
R0019858.JPG R0019859.JPG R0019861.JPG R0019862.JPG R0020043.JPG

2540七龍佛(粉牌)

R0019850.JPG R0019852.JPG R0019853.JPG R0020045.JPG

2537純銀七龍佛

R0020053.JPG R0020055.JPG R0019857.JPG R0020044.JPG

2540三層七龍佛(內有聖石),未影相已被(小蒙恬供請)
20111205_133437.jpg 20111205_133449.jpg R0020046.JPG

評分

查看全部評分

{:6_330:}{:6_327:}
法相真靚 睇嚟我都要節衣縮食先請到好野
vespawai 發表於 9-12-2011 03:13
師父既牌真係靚到無得頂

尤其你搵番嚟d牌,更加
粉牌個款掂啦!!
{:6_332:}真係好靚{:6_327:}
唔知除左七龍佛,
威師兄你今次仲帶左d咩龍婆com噴師父做既聖物番黎呢?
純銀靚呀
打劫!!
matherwai 發表於 9-12-2011 03:41
真係好靚
唔知除左七龍佛,
威師兄你今次仲帶左d咩龍婆com噴師父做既聖物番黎呢? ...

引下你先,每日post小小!{:6_340:}
lams04 發表於 9-12-2011 03:49
純銀靚呀
打劫!!

你有四面神!唔好打劫七龍佛啦!{:6_307:}
vespawai 發表於 9-12-2011 03:55
你有四面神!唔好打劫七龍佛啦!

評分

查看全部評分