新會員登記
搜索
樓主: 羅拉

[佛壇] 我家小小的~~四面神佛壇

多謝 多謝

成咗咩願呀

佢只係同四面神講保祐一切平平安安,生意上賺到佢已經好滿足,不用發大達。

今日既然有一張好大金額既單自動搵上門,足夠來年開支。

羅拉 發表於 11-12-2011 01:40
佢只係同四面神講保祐一切平平安安,生意上賺到佢已經好滿足,不用發大達。

今日既然有一張好大金額既單 ...

嘩,無得頂啦{:6_327:},我都好想好快成願
羅拉 發表於 11-12-2011 01:28
係呀,我也很感謝四面神幫助他,另外都要感謝各佛像幫忙

我以前成日要到泰國做野,每次都會拜四面神求下出入平安,工作順利之類
講真冇太大感覺,但我上次同威豬過泰國向四面神許了願,今次係超快成願
而家我係非常相信四面神的,非常感謝衪一路照顧我的威豬當然還要多謝魯士大佬啦!我而家頸上只帶四面神同魯士佛牌
連我心愛的靚仔澤度淦同坤平都收藏了...

評分

查看全部評分

kei225 發表於 11-12-2011 01:49
嘩,無得頂啦,我都好想好快成願

佢太緊張冇講要還乜,但話會親自買禮物還神

好人有好報,好快願望會成真

lams04 發表於 11-12-2011 01:55
我以前成日要到泰國做野,每次都會拜四面神求下出入平安,工作順利之類
講真冇太大感覺,但我上次同威豬過泰 ...

順其自然,好多事情自然就來,我信架
你咁神心,一定會保佑你同你的威豬  

有機會真係好想去泰國一次拜神。
羅拉 發表於 11-12-2011 02:01
順其自然,好多事情自然就來,我信架
你咁神心,一定會保佑你同你的威豬  

我話左只要我有時間一定親自去泰國還神{:6_296:}
魯士同我其他佛像佛牌都不用忽視,好多難關都係他們幫手解決!!

評分

查看全部評分