新會員登記
搜索
樓主: arbcty

[注意] 400餘年出塔老佛像溶鑄的拍柴,供金是驚人的??!!!

kbkb88 發表於 8-12-2017 12:23
咁就那那淋過D資料比我啦...

好吖, e + 低仿和高仿泰國都有貨, kbkb兄就用台灣人以上的介紹做基本資料, 然后就老吹話低仿係試模版又好, 二幫又好, 品相係差小小嘅, 但試模版用料足, 仲堅呀, 友情價七,八千泰銖俾你 至於高仿 la喎, 吾好話 e + 無乜人有真品現貨, 就算有真品攞來對, 咦, 對方問點解d 金屬顏色吾多同嘅, 咁我地咪老吹話這不同色的是特別版來噶 至於你個尊係光面, 我地出讓個尊色澤吾係咁光靚呀, 兄弟, 你有所不知喇, 這是理事版來o架, 好少有啲 你睇, 在佛寺供請處都要一萬泰銖噶, 仲一樣瞬間就俾人請哂, 嗱, 兄弟, 益你, 照番寺的供請價一萬泰銖俾你, ok

至於銀版的仿品 la 喎, kbkb兄, 可以吾止賺十倍添呀, 好快我地就可以賺塊計也剎仆叻番來的了
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 9-12-2017 11:07
热门佛牌,都一定有人跟住吹乜二期三期啦

我同 kbkb兄玩緊「事先張揚賣仿品事件」
回復 贊好 反對

jimmyxx 發表於 9-12-2017 09:35
我禽日都落左飛等到手啦

以 Jimmy兄的泰國人脉, 無難度吖

回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-12-2017 14:29
我同 kbkb兄玩緊「事先張揚賣仿品事件」

唔明,甘复杂?乜意思
回復 贊好 反對

搵搵先
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-12-2017 14:28
好吖, e + 低仿和高仿泰國都有貨, kbkb兄就用台灣人以上的介紹做基本資料, 然后就老吹話低仿係試模版又好 ...

聽落又係個商機 哈哈,依期真係好多野玩
回復 贊好 反對

咁快模仿已經,原本想請,諗諗下唔請我有一尊冠咩Put 妥耐,都有身體健康效果
回復 贊好 反對

唯有出卡,驗下咪知真定假
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 9-12-2017 14:31
以 Jimmy兄的泰國人脉, 無難度吖

都系多得牛師兄推薦先注意到呢塊好野,thx
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-12-2017 13:57
金版見都見吾到, 所以不知是否銀版比金版好, 而如果是銀版和沈烈版比, 應該沈烈版會比較啱你  
...

再諗諗先..銀同沈烈版其實都幾靚仔..
回復 贊好 反對