新會員登記
搜索
樓主: TommyTsang

申訴

得饒人處且饒人 我記得你都幾次用分身搞事啦 我都放過你 , Ware師兄又唔係有咩誠信問題 之前唔識規矩啫 宜家有心分享佛理 又出埋道歉帖 好心你就唔好追擊人啦 , 我比機會你 你都無分享佛理啦 仲講人!
回復 贊好 反對

亞特蘭提斯 發表於 28-11-2017 23:18
人地無講邊個 又唔係在你個帖回 好心你就唔好衝出嚟柒啦
你之前唔識規矩 預左比人講兩句啦 睇開d 啦 師兄 ...

壇主我明白了十分抱歉
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 28-11-2017 22:08
Martin 師兄,有人對號入座啦!

總之現在有D人買賣佛牌,招式真是五花八門,幾有趣嘅事都有可能發生,原 ...

五十步笑百步

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

TommyTsang 發表於 29-11-2017 01:23
五十步笑百步

TommyTsang導演,你個劇本也不錯吧!買賣佛牌要自編自導自演,點夠你強,你覺得個價低要抬價,唔駛做到咁cheap啊!
回復 贊好 反對

亞特蘭提斯 發表於 28-11-2017 23:16
嘩 咁都得? 好一招一石二鳥 簡直睇到人目定口呆! 勵害!勵害!

亞大,此事交給你們處理吧!
回復 贊好 反對

亞特蘭提斯 發表於 28-11-2017 23:23
得饒人處且饒人 我記得你都幾次用分身搞事啦 我都放過你 , Ware師兄又唔係有咩誠信問題 之前唔識規矩啫 宜 ...

亞大,有關Ware師兄一事,是我多嘴了,我也無心追撃Ware師兄,我自己也做錯過,但總比一些人對住你擘大眼,講大話好,邊位我也不想再提,我也無意和你爭論,我也非常後悔放過那些屎忽鬼,我一路以來也無乜興趣在論壇分享任何事,既然你覺得我「仲講人」,算了,我以後在論壇也不再批評任何人或任何事,我做事一向問心無愧,感謝你以前一直以來嘅教導,令我現在成長了一點。
回復 贊好 反對

人總有錯,知錯能改,善莫大焉,既然師兄公開道歉
回復 贊好 反對

就用行動及時間改變師兄對你的想法吧,師兄加油
回復 贊好 反對

Zmc789 發表於 29-11-2017 03:28
人總有錯,知錯能改,善莫大焉,既然師兄公開道歉

Zmc789師兄,「人總有錯,知錯能改,善莫大焉」。在以前嘅我,呢句說話我覺得係啱,但原來呢句說話並不適合任何人。

以前我也放過一個「屎忽鬼」,我到現在已感到非常後悔,原因是因為此人之後所做嘅事不但沒好好反省過,而且還變本加厲欺騙其他人,在論壇上説到自己多麼大仁大義,實際原來係是一個小人,正宗「屎忽鬼」,如果我唔係承諾過亞大我以後唔再係論壇搞事,我想我一定會小爆佢,等其他人認識一下佢,我一路以來也非常討厭D人搵其他師兄笨柒,總之只要你夠厚顏無恥,道理永遠在你那一邊。
回復 贊好 反對

Ware 發表於 28-11-2017 21:07
師兄你有無睇反時間?我係之前做錯了事,之後我開了一個新帳希望重新開始,同希望分享佛理比大家一齊學習 ...

OK.
就讓這一切隨風.
回復 贊好 反對