新會員登記
搜索
樓主: secrecy

申訴2

其實你認為自己仲有資格講公道兩個字咩?

Click 你個名入去就睇到你犯過啲乜嘢規矩啦,仲要想學人用詭辦甩身,最肉酸係被人反駁之餘仲要留言一致指出你嘅問題,都仲要無論點地死撐

臨尾仲要講人處理不公,更加學人要公道,其實要留尊嚴就唔會做啲咁掉臉嘅事啦

希望你知道 unite 係唔容許人做啲咁低智商嘅行為,更希望你真係有做人嘅最少尊嚴,唔好返嚟,無限感謝
回復 贊好 反對

路人一問,(顯然,按師兄的邏輯,假如取消落標要負責任,那落標同樣要背負責任,甚至要背負更大責任。因為取消落標的前提是落標)

補充內容 (4-12-2017 01:27):
師兄所以既責任我吾太理解,純粹請教一下,thanks落標背後既責任以我理解為將以投標價履行交易,棄標則為未能已投標價理行交易。
但在競標期間內

補充內容 (4-12-2017 01:36):
凡未能以投標價履行交易理應屬棄標論。以邏輯學而言。如果所提出取消下標不論任何時候性質亦不變。只係結果論上似乎對已完成競後棄標與競拍.....
回復 贊好 反對