新會員登記
搜索
樓主: JACKYHK

[四面神] 2560 龍婆浸蘭 屈淺華勒能 師傅手刻符 菱型四面神包金

Kenji 發表於 7-11-2017 10:54
牛大哥,我唔同你啊!你江湖地位穩固,D人攞住枝AK47都射你唔死。

我有屁江湖地位, 俾人用手指一戳就屎得了   講 龍婆浸蘭, Pump爺和 Roy大哥就有江湖地位了 我都係睇佢地頭o架咋
回復 贊好 反對

RoyIp@FB 發表於 7-11-2017 10:59
其實金屬牌好易睇真假

Roy兄見多識廣, 閱歷深就話易睇啫, 我覺得這期的 A仿好難分噶 淘宝有d 仿品就易睇d 嘅
回復 贊好 反對

RoyIp@FB 發表於 7-11-2017 11:02
吓!!!
大哥一期假都知道, 但三期都有
那一個版本

嘩, 大哥, 龍婆浸蘭一期四面神假嘢多到舖天蓋地, 低手如我都知 la

三期都係銅版本仿品較多, 高級版我暫時未見過, 而一期銀版 A仿我聽過, 但就未見過
回復 贊好 反對

RoyIp@FB 發表於 7-11-2017 11:05
師傅一定係好啦!!
反而我覺得近排唔多係炒啊!
好多版本本身出廟貴,

對呀, 今年塊碰派坤平出廟时已經貴, 如果吾係, 點會咁快就已經出現相似品 唉, 我想揾多塊都好難
回復 贊好 反對

RoyIp@FB 發表於 7-11-2017 11:17
哈哈!!!kenji咁都比你知道添!!
我遲下會寫文章講呢一期坤平,
但譯中文真係唔易, 要慢慢搞

熱切期待中
回復 贊好 反對

牛牛兄,你地幾個都有江湖地位,你就見多識廣,Roy少就博學多才,能歌善舞,又善解人意,Pump爺未知,平時唔多見佢出聲,不過我今天會見到佢,等我了解吓佢先。
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 9-11-2017 08:41
牛牛兄,你地幾個都有江湖地位,你就見多識廣,Roy少就博學多才,能歌善舞,又善解人意,Pump爺未知,平 ...

係喎, Kenji兄即食咗塊牌喎
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 9-11-2017 09:36
係喎, Kenji兄即食咗塊牌喎

牛大哥,唔好再提D傷心事,呢個月樹皮都冇得食,之前我又唔知Pump爺和Roy少咁有江湖地位,連見多識廣嘅你都說要退譲三分,呢一個月忍痛冇得食樹皮都抵啦!
回復 贊好 反對

Kenji 發表於 9-11-2017 09:52
牛大哥,唔好再提D傷心事,呢個月樹皮都冇得食,之前我又唔知Pump爺和Roy少咁有江湖地位,連見多識廣嘅你 ...

吾係呀嘛 Kenji兄, 區區二千幾銀係你來講算咩錢呀, 又吾係二十幾萬嘅 龍普添的碰派坤平

雖然這塊坤平新出就已經十分多是非, 不過都好, 經過這次, 對有江湖地位嘅人又多了一層睇法
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 10-11-2017 09:43
吾係呀嘛 Kenji兄, 區區二千幾銀係你來講算咩錢呀, 又吾係二十幾萬嘅 龍普添的碰派坤平

雖然 ...

衰鬼!講呢d!

登錄/註冊後可看大圖

牛牛兄,對江湖地位那多一層嘅看法就要睇下你怎樣看了,此終每人睇法不一樣,你喜歡左面睇又得,喜歡右面睇亦得,行前D睇又得,唔喜歡啊!彈去後面睇都得,終之我就冇眼睇啦!

登錄/註冊後可看大圖

好啦!我也打擾牛牛兄太久了,浪費了你保貴嘅時間,都後都要向你說聲「謝謝」!

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對