新會員登記
搜索
樓主: 亞特蘭提斯

Unite面對強大競爭對手的有感

人响BKK都要支持支持{:6_327:}{:6_327:}
亞特蘭提斯 發表於 2-12-2011 10:51
我地無蛇宴 無禮物 但有誠意!

如果唯咗依D野而嚟,咁佢哋會好失望,起碼依度唔會X 你先
支持{:6_330:}
{:6_330:}支持論壇,大家會感到“誠意”!
多難興邦
愈困難愈齊心
adatonywu 發表於 2-12-2011 17:46
多難興邦
愈困難愈齊心

現在最毒係一招:不明攻擊論壇,會令會員流失,又或說係會員失望…
想個辦法應對,例如:現在通告各位會員,如不能登錄論壇,請即上FB留意最新消息…
當然除FB外,亦可以是其他yahoo 都得,總之將後備方法置頂,等會員有辦法得知論壇存在及何時恢複…
經常不能登錄,又缺乏通知,另新會員失方向,變左唔識上來架
我就無乜能耐幫到論壇,但齊心日日來,幾分鐘都當支持!

評分

查看全部評分

請問本論壇的FB是什麼!有網址嗎?可有師兄能提供?
支持,支持,有人攻擊有人攪破壞先正明unite多人上黎睇........大家齊心就會更好,更多好版友....好版主
rr1628rr 發表於 2-12-2011 18:23
請問本論壇的FB是什麼!有網址嗎?可有師兄能提供?

哈~~師兄你好:我每次上唔到,就走去搜尋,然後就會見到FB有論壇,跟住就上去睇…
所以無特登留低網址,但係FB係咪最好呢?都算穩陣…