新會員登記
搜索
樓主: Silvercowboy

[坤平] 多謝幫我打風前收到訂金

火.. [複製鏈接]

收到 明白
回復 贊好 反對

多谢理解
回復 贊好 反對

絕對理解

登錄/註冊後可看大圖
我自己上網睇過 都唔平

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
JACKYHK 發表於 15-10-2017 16:53
明白 派更也一般供金要幾錢?

師兄,呢度有人專門收派更也再出讓比『朋友』,你留意吓佢會否WeChat你啦!不過唔好問我係邊個,祝你早日搵到心怡聖物。
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 15-10-2017 17:21
師兄,呢度有人專門收派更也再出讓比『朋友』,你留意吓佢會否WeChat你啦!不過唔好問我係邊個,祝你早日 ...

呵呵 多謝師兄提點
回復 贊好 反對

JACKYHK 發表於 15-10-2017 14:20
意思係派更也係陰牌?

派更也當然唔係陰牌,係有些配戴的人用戴陰牌的心態方法去配戴.
有人覺得像陰牌一樣,應該有女靈在牌內,向牌內的女靈祈求錢財或異性緣,達到目的就供上黃金,或者用佢名義作佈施,作迴向等.
做到好像配戴這尊聖物時,一切已和神佛無關,將這尊聖物擬人化,靈化般,只有索求和償報.
這就是用供陰的心態去戴正牌.

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 15-10-2017 17:52
派更也當然唔係陰牌,係有些配戴的人用戴陰牌的心態方法去配戴.
有人覺得像陰牌一樣,應該有女靈在牌內, ...

明白

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 15-10-2017 17:52
有人覺得像陰牌一樣,應該有女靈在牌內, ...

贊好
這些本質上跟正心拜陰是無分別的 只係對像是經過龍婆淨化的陰靈 跟古曼童和招財女神情況差唔多 令人好容易迷失 所以我雖然唔反對 但不支持的
回復 贊好 反對

我覺得每個人都有唔同態度 當然龍婆師傅都希望善信帶左牌 生活有改善有能力去做善事 幫助更多有需要既人 係一種自利利他既心態 現在心態扭曲了
回復 贊好 反對

多謝分享
回復 贊好 反對