新會員登記
搜索
樓主: Silvercowboy

[坤平] 多謝幫我打風前收到訂金

火.. [複製鏈接]
rambo23 發表於 17-11-2017 12:52
所以我咪话囖,法门夹唔夹个人,系关键

路人乙認為同製作個位師父都有好大關係,以聽番來的分享計, 就算是最重陰料的肉星, 係有少數人會吾夾, 但都無乜佩帶上的副作用; 至於骨星, 讚的多, 帶到有心理/生理吾舒服的個案我就無乜聽過喇 好了, 你話兩個師父都吾同法門, 咁計同一法脉吧, 你有幾何聽過有人帶 龍婆添的碰派作品或者 龍婆沙礦的會有副作用o架呢 所以路人乙認為這同 阿贊 Jun的功力有關, 都吾係話完全無根據啲
回復 贊好 反對

rambo23 發表於 17-11-2017 12:53
你系咪节假日或者公众假期去嘎?点解我旧年国庆去依旧人头涌涌啊

我農曆新年去的了, 可能撞啱d 人去咗第二處啩
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 18-11-2017 13:43
吾係所有幸運星都有陰料的, 如果我無記錯, 2519 打后的幸運星好似都無陰料的了  

咁個尊象神睇睇下 ...

但比我就只要前期星星, 不過真品相對比較難搵少少
尊象象本身一路都有興趣既, 好快就帶夠一個月. 我放係壇都好靚..
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 20-11-2017 18:14
但比我就只要前期星星, 不過真品相對比較難搵少少
尊象象本身一路都有興趣既, 好快就帶夠一個月. 我放係 ...

真品前期星 e + 的確難揾, 所以這粒骨星應該都係帶到我入棺材的了

如果尊象象是到位的, 放係神壇供下都無妨唷    

回復 贊好 反對

小小牛 發表於 21-11-2017 13:42
真品前期星 e + 的確難揾, 所以這粒骨星應該都係帶到我入棺材的了

如果尊象象是到位的, 放係神壇供 ...

唔好入棺材咁浪費, 應該有生之年結緣比有緣人啦..
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 22-11-2017 12:18
唔好入棺材咁浪費, 應該有生之年結緣比有緣人啦..

嘻嘻, 是的, 死前會將所有佛牌送哂出去

Kbkb兄, 請好好問 阿贊 Jun 功課唷, 以防派Rambo 宿醉未清遺漏了

回復 贊好 反對

已經問清好多野啦
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 26-11-2017 16:34
已經問清好多野啦

另一位師兄澄清緊派更也粉了, 你同派Rambo 快些番來開另一專輯唷
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 27-11-2017 13:54
另一位師兄澄清緊派更也粉了, 你同派Rambo 快些番來開另一專輯唷

我有睇個貼,亦有查問相關資料,個位師兄都有岩有唔岩既地方,例如其實師傅仲有派粉係手…等等
回復 贊好 反對

kbkb88 發表於 28-11-2017 22:15
我有睇個貼,亦有查問相關資料,個位師兄都有岩有唔岩既地方,例如其實師傅仲有派粉係手…等等
...

Oh, 咁 kbkb兄同派運寶快d 番來 la
回復 贊好 反對