新會員登記
搜索
查看: 6924|回復: 21

[佛祖] 今次真係唔知講乜嘢好

龍婆BOON/龍婆胖 屈間辨嬌 2468 菩提葉佛祖 *連真佛保證卡* http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=60211
話說我收到這個聖物後,滿心歡喜,立刻試帶兩個星期,點知生意一落千丈,黑到想死咁滯,咁我當然忍唔住,帶返其他啦,點知怪事就係咁樣發生,昨晚去買六合彩,我次次都買電腦一個月400元買法,咁我攞舊票去櫃檯,電腦一對,咁就中咗兩萬幾三萬蚊,那期中幾多個字我都唔知,傻吓傻吓咁樣攬住舊錢走,咁即係算唔算幫咗我?最大問題係中途這個月我轉過好幾個聖物,你知啦黑起上嚟底褲都要轉多幾條。。。。。
回復

哈哈!!!!
恭喜師兄, 介紹下戴過咩佛
回復 贊好 反對

主力
WAT SUTHAT 2484 菩提葉形崇笛(有印版) *連真佛保證卡* http://www.unitehk.com/forum.php?mod=viewthread&tid=59600
周冠盤光輝必打
龍耐澤度金
公切仲
靈鳥
仲有其他一堆帶一日半日甘,全都在這個論壇求回來的
回復 贊好 反對

smdaniel 發表於 5-10-2017 09:42
主力
WAT SUTHAT 2484 菩提葉形崇笛(有印版) *連真佛保證卡* http://www.unitehk.com/forum.php?mod=view ...

咁多呀!!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

黑起上嚟,我連衣服髮型都一樣轉,起碼心理上好一點

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

smdaniel 發表於 5-10-2017 09:51
黑起上嚟,我連衣服髮型都一樣轉,起碼心理上好一點

咩都好啦!!!
最緊要宜家好咪得羅
回復 贊好 反對

RoyIp@FB 發表於 5-10-2017 09:52
咩都好啦!!!
最緊要宜家好咪得羅

咁又係,多謝師兄,係果兩個星期黑D,之後正常返晒

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

我都試過呢個底位!!!
好彩我有阿贊速澤度金同龍婆浸蘭四面神
幫我捱過呢段時間
回復 贊好 反對

好的分享,恭喜橫財就手,波馬常中.
回復 贊好 反對

RoyIp@FB 發表於 5-10-2017 09:57
我都試過呢個底位!!!
好彩我有阿贊速澤度金同龍婆浸蘭四面神
幫我捱過呢段時間 ...

两位天神罩住师兄~~~发到猪头
回復 贊好 反對