新會員登記
搜索
查看: 2714|回復: 14

[分享] 昨天請了個六手必打,,,

雖在網上看過不少說旺角那佛牌鋪不是太好
但昨天還是請了個"LP實位六手必打....
會否是假呢......?
各位師兄能提供一些地方給我供請佛牌嗎???

還有我的友人看到了一古曼,,,,當晚立刻發夢....那bb跟他說他不想再逗留在那,,叫我朋友帶他走
第二次再去的時候...我朋友再跟它說如果他真的能幫助他他就帶他走...
他當晚再發夢那bb跟他說能幫助他...叫我朋友帶他走,,,

各位師兄覺得我朋友的情況應該如何呢...
應該請它回家嗎?

補充內容 (28-11-2011 16:27):
因為我係第一次請佛牌,,,,佢只係比左經文我念...我想問仲會5會有其他方法供奉佢?
緣份{:6_327:}
多d上黎呢度,
好多方面都會有意外收獲{:6_296:}

我閃{:6_331:}

評分

查看全部評分

el8840696 發表於 28-11-2011 16:28
多d上黎呢度,
好多方面都會有意外收獲

師兄....何解您玄到咁呢..{:6_304:}
mad13 發表於 28-11-2011 16:34
師兄....何解您玄到咁呢..

唔算玄啦.......都幾白下{:6_296:}
頭像被屏蔽
師兄我覺得係討論區內供有信心多的,係到有很多師兄睇到有問题會話。{:6_327:}我都係新手{:6_296:}

評分

查看全部評分

極醜惡 發表於 28-11-2011 16:54
師兄我覺得係討論區內供有信心多的,係到有很多師兄睇到有問题會話。我都係新手 ...

當然啦師兄,,,只係尋日見到...合眼緣,,,
簡單d講.....見到佢靚{:6_320:}
各位師兄覺得我朋友應該點呀?....:(:(:(:(
怒我直言!你一早聽過人話旺角那佛牌鋪不是太好,..但又要請,請左又驚假
咁好似有D無謂