新會員登記
搜索
樓主: vivawasabi

[必打] 2538LPSarkon必打之感激我遇見

哈哈~~~遲d過泰國包返個銀殼俾佢

登錄/註冊後可看大圖
;但聽聞拆防水殼有風險,等我再趴趴文先。。。
回復 贊好 反對

EN005 發表於 14-9-2017 15:04
不如直接買LP TIM 必打,因無古曼法,幾千塊都有.

多謝師兄推介

登錄/註冊後可看大圖

小弟覺得這尊必打跟坊間主流的必打造型有所不同,必打佛四周有花紋襯托;我第一眼看到這尊必就感覺到:是你啦!
回復 贊好 反對

師兄 好好佩戴 等你好消息
回復 贊好 反對

多謝分享.
回復 贊好 反對

哈,師兄始終鍾情於必打.
回復 贊好 反對

LPSarkon入門三寶已上繩
回復 贊好 反對

MartinYuen 發表於 14-9-2017 20:48
哈,師兄始終鍾情於必打.

自問唔算鐘情必打;相比之下,我比較喜歡配帶坤平吧!

無錯,早前小弟的確想請尊必打制止小人(大肚婆同事)。。。但始終擔心影響到其胎兒,我一直都冇掛上身(直至到我老闆在台灣跣腳pk, 返到香港小小事都搵人出氣;我才蹋上掛必打之路。)掛上必打後,大肚婆的確受到一次嚴厲責備…但另一方面又很奇怪,我同大肚婆既關系居然慢慢修補起來…當然她亦沒有再觸碰我的底線;早前她有繳約我同幾位相同部門既同事一齊食lunch,我都有出席,大家都有講有笑…而當佢尋日返黎last day,我都有同佢講『順順利利…』

雖然我都唔太肯定係咪LP雷塊必打幫緊我,但好肯定帶必打後少左好多工作上既煩惱!

回復 贊好 反對

有時一個女人有左 bb ,係會影響到平時的性格,有時大家同事就一就啦.
師兄如果想一想,第時例如你太太有 左,佢同事同佢唔夾,要用外物對付佢,你又會點諗?
在公司,社會同人相處,因為人人性格唔同,唔會個個都係朋友,仲有年紀唔同,生活圈子唔同,有時 keep 到普通同事關係就 OK 喇.
聖物唔係咁用架 . .
師兄醒目仔來,實明的.
都好喇,總算同果位同事好頭好尾.
回復 贊好 反對

Unite 啲師兄真係好好人

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

恭喜師兄揾到心怡聖物
回復 贊好 反對