新會員登記
搜索
樓主: EdmundChan@FB

[崇笛] 我心中的崇笛皇

MartinYuen 發表於 6-9-2017 19:35
有負面情緒, 負面身理反應,不等如唔會發財,兩樣野可以分開各自發展.

Rambo兄就是一個例子 la
回復 贊好 反對

係!我只是打工仔無佣金,工作突然忙都甩晒鹿,招架唔到呀⋯

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 6-9-2017 09:55
十個攰真的唔係浪得虛明,比佢吸乾晒

所以我轉帶白欖四,各方面都比較平穩

登錄/註冊後可看大圖

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 7-9-2017 09:39
樓主講緊派更也呀  Sorry Edmund兄, 我真係忍吾住要講出來

多謝牛兄幫我講出來,因為呢塊牌好與壞各持己見,但共通點就是九成人帶上一定會攰,無啦啦好忙,但唔係搵錢嗰隻忙⋯⋯
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 7-9-2017 09:55
Rambo兄就是一個例子 la

一個好例子.
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 7-9-2017 10:04

要來的總有方法.
回復 贊好 反對

小小牛 發表於 7-9-2017 09:46
若論佩帶派更也的副作用, 我估就算吾係最早, 我都算講得最多  但師兄吾需要怕的,每個人的反應都 ...

多謝牛牛兄分享!

你講得冇錯,夾唔夾到真係未知;但我未帶上頸已經感覺佢係度幫緊我同時又泄緊惡。可能細菌入眼未必關泄惡事,可能咁啱無洗手…又或者咁啱乜乜乜…最終拖左差唔多成個月,睇埋專科醫生先好返。呢種『巧合』同樣發生係我朋友身上,我仲記佢咁講『好堅喎,剛剛拎完塊牌即刻泄惡』 *** 至於咩事抱歉未能透露 ***

早前同朋友分享事件,有位朋友提議如果真係擔心泄惡可以試下同潑陀耐一齊帶…

我心態上都想單帶一段時間,感受下佢既力量先;夾到當然最好啦!萬一夾唔到,會賞試連埋潑陀耐一齊帶中和下…

評分

查看全部評分

回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
vivawasabi 發表於 7-9-2017 11:47
多謝牛牛兄分享!

你講得冇錯,夾唔夾到真係未知;但我未帶上頸已經感覺佢係度幫緊我同時又泄緊惡。可能 ...

我就帶咗兩星期左右中(流感),之後全家中招,小朋友就一個就整到手指,啲血巴巴聲,另一個特然膝頭哥痛要入院,架車泊停車場比人拉花,影唔到無仇報,仲之一連串事件發生⋯⋯
回復 贊好 反對

EdmundChan@FB 發表於 7-9-2017 10:09
多謝牛兄幫我講出來,因為呢塊牌好與壞各持己見,但共通點就是九成人帶上一定會攰,無啦啦好忙,但唔係搵 ...

甘即是陰氣重,其他聖粉中和唔到,有幾成機會係半陰牌
回復 贊好 反對

Merlion_L 發表於 7-9-2017 10:04

咁此十個攰不同彼十個攰喎
回復 贊好 反對