新會員登記
搜索
樓主: EdmundChan@FB

[崇笛] 我心中的崇笛皇

jimmyxx 發表於 8-9-2017 14:37
冇呀牛師兄,冇請亦吾會考慮,因為開售戈陣情況有d太不可思議啦

Jimmy師兄是覺得供金太高了嗎
回復 贊好 反對

EN005 發表於 8-9-2017 19:43
戴LP TIM 同沙礦有古曼法的聖物,如果有今前有墮胎史(包男女),係不適合戴有古曼法的聖物。 ...

啊, 係咁o架咩, 派更也應該吾係古曼法啩, 咁即係比較寛容度大d la
回復 贊好 反對

vivawasabi 發表於 9-9-2017 16:22
再開帖唔係幾好意思,正所謂獻醜不如藏拙;我係度分享兩張相啦

by the way,我一路都搵緊塊LP沙礦2538馬 ...

不妨問下 Rambo兄, 睇下佢揾吾揾到
回復 贊好 反對

CeoChan@FB 發表於 9-9-2017 16:41
睇完咁多位大師兄既分享 小弟都講下身邊認識而都帶差不多全套派更也既師兄回報 。。。一位就話帶既呢排日日 ...

從來佛牌都會有人夾人的現象, 更何況派更也是新方法制作出來, 有新的現象亦份屬正常, 根本吾需要「屈」派更也有什麼陰氣   
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
小小牛 發表於 11-9-2017 09:25
Jimmy師兄是覺得供金太高了嗎

其實價錢系有d虛高但系呢個吾重要,我比較著重系睇出牌既師父寺廟同出牌既目的背景
回復 贊好 反對

頭像被屏蔽
jimmyxx 發表於 11-9-2017 17:04
其實價錢系有d虛高但系呢個吾重要,我比較著重系睇出牌既師父寺廟同出牌既目的背景 ...

我只想過牌友話好就跟着恭請,完全無諗過師傅出牌的目的,謝謝師兄指教
回復 贊好 反對

師兄做邊行?
回復 贊好 反對